Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Αναστασόπουλος: «Θα με ενδιέφερε πολύ η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ»

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Αναστασόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.


Για το αν περίμενε την εικόνα αυτή από την ομάδας του:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, είχαμε κάνει ένα καλό σερί στο ξεκίνημα. Εγώ πίστεψα στις δυνατότητες της ομάδα αλλά δεν συνεχίστηκε και στη συνέχεια και μας προβλημάτισε πολύ η εικόνα».


Για το ότι πολλοί θεωρούν ήδη υποβιβασμένη την Κέρκυρα:

«Είναι υπερβολικό. Έχει ακόμα 13 παιχνίδια για το τέλος του Πρωταθλήματος και μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Για εμάς πλέον είναι όλα τα παιχνίδια τελικοί και πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς. Αν καταφέρουμε να πάρουμε δύο συνεχείς θετικά αποτελέσματα, θα πάρουμε ψυχολογία και θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».


Για το παιχνίδι με τη Ξάνθη και αν το θεωρεί δύσκολο:

«Όλα είναι δύσκολα, η Ξάνθη άρχισε να παίζει καλύτερα με τον καινούργιο προπονητή. Για εμάς όπως είπα είναι όλα τα παιχνίδια τελικοί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».


Για το ότι ακούγετε το όνομά του για τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στον Χακόμπο. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και μένα δεν ξέρω κάτι, το χειρίζεται ο μάνατζερ μου αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ήμουν στον ΠΑΟΚ και ξέρω πως λειτουργεί. Έχει στο πλευρό του τον καλύτερο κόσμο. Εγώ εδώ είμαι και όποτε θέλει μπορεί να με ζητήσει. Θα με ενδιέφερε πολύ η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: