Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Μείνε στην Ίντερ, Γουέσλεϊ»

Το δικαίωμα του Σνάιντερ να σκεφτεί για το μέλλον του χωρίς πίεση, υπερασπίστηκε ο Κίβου, μιλώντας σε εκπομπή του Ιταλικού «Sky», ευχόμενος να αποφασίσει την παραμονή του στην Ίντερ.

«Μείνε στην Ίντερ, Γουέσλεϊ»
Όλοι στην Ίντερ, αλλά και στη Γαλατασαράι, είναι… κρεμασμένοι από τα χείλη του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, περιμένοντας την ανακοίνωση της απόφασής του. Οι εκπρόσωποι των Τούρκων ζήτησαν μια απάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που επιθυμεί και η διοίκηση των «νερατζούρι», αλλά ο Ολλανδός τόνισε πως έχει το δικαίωμα να σκεφτεί με την ησυχία του πριν πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση για το μέλλον του.

Την άποψη πως αυτό που ζητά ο Σνάιντερ είναι λογικό και πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να πιέσει τον Ολλανδό, εξέφρασε ο Κρίστιαν Κίβου, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky». «Ο Γουέσλεϊ έχει απόλυτο δίκιο. Είναι δικαίωμά του να αποφασίσει με ηρεμία, χωρίς πίεση, χωρίς βιασύνη. Όπως δικαίωμά του είναι να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση της Τουρκικής ομάδας. Είναι σε μια πολύ καλή ηλικία και έχει πολλές φιλοδοξίες. Μπορεί η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μην ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες αυτές», τόνισε ο Ρουμάνος αμυντικός.

Αν και όλα δείχνουν πως ο Σνάιντερ θα φύγει, τελικά, από την Ίντερ, ο Κίβου εύχεται να συμβεί το αντίθετο. «Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του. Ξέρω, όμως, ποια είναι η δική μου ευχή. Μακάρι ο Γουέσλεϊ να παραμείνει στην Ίντερ. Τον έχουμε ανάγκη, είναι ένας παίκτης που δεν αντικαθίσταται εύκολα. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπειθα να μείνει στο Μιλάνο», είπε ο Κρίστιαν Κίβου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: