Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κάνει… εκπτώσεις για τη Μίλαν!!

Την πρόθεσή του να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα των αποδοχών του, αν είναι να επιστρέψει στη Μίλαν, αποκάλυψε ο Κακά, ο οποίος βρέθηκε στο Μιλάνο και δείπνησε με τον Ρομπίνιο.

Κάνει… εκπτώσεις για τη Μίλαν
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, αποχωρώντας από τα γραφεία του συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης, φρόντισε να… προσγειώσει απότομα τους οπαδούς της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Ρικάρντο Κακά δεν πρόκειται να αποκτηθούν από τους «ροσονέρι», αφού οι οικονομικές απαιτήσεις τους είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της ομάδας. Οι «τιφόζι» της Μίλαν, ωστόσο, μπορούν να συνεχίσουν να… ονειρεύονται, τουλάχιστον την επιστροφή του Κακά, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κακά βρέθηκε στο Μιλάνο και δείπνησε με το συμπατριώτη του, Ρομπίνιο. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, άφησε ανοιχτό το θέμα της επιστροφής του. «Όλοι ξέρουν πως αγαπώ τη Μίλαν και πως εδώ έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Έχει λεχθεί πως οι απαιτήσεις μου είναι πολύ υψηλές και πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκλείεται να επιστρέψω. Αυτό που μπορώ να πω, ωστόσο, είναι πως, αν η Μίλαν και η Ρεάλ συμφωνήσουν, εγώ είμαι διατεθειμένος να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Για να ξαναπαίξω στη Μίλαν, είμαι έτοιμος να κάνω μια… θυσία», είπε με νόημα ο Κακά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: