Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η επιστολή της παραίτησης του Γιώργου Χατζάρα

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Γιώργος Χατζάρας, σε λιγότερο από 48 ώρες αφότου ανέλαβε τη θέση του προπονητή στον Ηρακλή, υπέβαλε την παραίτησή του λόγω απειλών που δέχτηκε για τη ζωή του, όπως ο ίδιος ανέφερε.
Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και δημοσίευσε την επιστολή του πρώην -πλέον- προπονητή του Ηρακλή προς τη διοίκηση της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής με την επιστολή του Γιώργου Χατζάρα:

Με την παρακάτω επιστολή προς τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ο κ.Χατζάρας υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ

"Με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ, δέχτηκα την πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή όμως διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε σοβαρότατη αναταραχή. Ακριβώς, επειδή σέβομαι την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και κατανοώ απολύτως την αγωνία των φιλάθλων να διατηρηθεί κατά το δυνατόν η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω η διχόνοια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου της ιστορικής ομάδας στην Super League, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτηση μου και να διαβιβάσω τη βαθύτατη ικανοποίηση μου, για την εμπιστοσύνη ως Διοίκηση που μου δείξατε με την αρχική επιλογή σας, ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον στόχο του."

Δεν υπάρχουν σχόλια: