Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Η πίεση για αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό»

Η πίεση για θετικό αποτέλεσμα θα είναι στον Παναθηναϊκό και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του.

«Η πίεση για αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό»
Η πρώτη σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, έφτασε για τον Πανθρακικό, ο οποίος ταξιδεύει στην Αθήνα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ο Μακεδόνας τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτή την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός για θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει να φύγει με κάτι θετικό από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη στη NOVA:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού. Η αλλαγή του προπονητή θα επιδράσει θετικά στην ομάδα και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε. Είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έχει παίκτες με προσωπικότητα γι' αυτό χρειάζεται συγκέντρωση.

Η ομάδα μας έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός σου δίνει το χώρο προκειμένου να χτυπήσει από τις πτέρυγες. Είναι σημαντικό να προσέχεις τα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά για ένα καλό αποτέλεσμα θέλει συγκέντρωση 90 λεπτά.

Σίγουρα, με την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός θα επιζητήσει με κάθε τρόπο τη νίκη. Το ότι υπάρχει παιχνίδι κυπέλλου στο ενδιάμεσο γιατί δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν οι παίκτες και επίσης δεν είσαι στο αθλητικό σου κέντρο για να προπονηθείς και αυτό επηρεάζει αρνητικά. Εμείς κοιτάμε να παίρνουμε παίκτες με λιγότερο ρίσκο, παίκτες που τους γνωρίζουμε και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: