Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αλεξανδρίδης: «Είμαστε σε επαφή με αξιόλογους παίκτες»

Το μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη αλλά και για κάποιους παίκτες που είναι σε επαφή η ομάδα και μάλιστα είναι περιζήτητοι.


Για το αν υπάρχει κάτι καινούργιο από την ΕΠΟ και την Αθήνα στο θέμα των δόσεων:

«Όχι ακόμα, είναι ένα μεγάλο θέμα που το χειρίζονται άλλοι, δεν είναι όμως μόνο οι δόσεις είναι πολλά πράγματα. Ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τόσα χρήματα σε δόσεις όταν τα χρέη που έχει είναι πολύ μεγάλα».

Γι΄ αυτό που άλλαξε στην ομάδα και μπόρεσε να κάνει τελικά μεταγραφές:

«Ήταν ήδη προγραμματισμένα, δεν ήταν ούτε η φορολογική ούτε η ασφαλιστική ενημερότητα το πρόβλημα για τις μεταγραφές. Το θέμα ήταν ότι δεν είχαμε τα δελτία των παικτών ώστε να κατέβουμε στην Αθήνα. Πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο ο Ζαραδούκας και θα μας βοηθήσει πολύ, είναι πανέτοιμος όπως και ο Διαμαντάκος που κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα. Με πολύ αγωνία και τρέξιμο κάναμε κάποιες κινήσεις να φέρουμε παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν την ομάδα.

Έχουμε επαφή και με άλλους παίκτες. Μη ξεχνάτε ότι μπορούμε να πάρουμε μικρούς σε ηλικία παίκτες, ελεύθερους που δεν υπάρχουν και ξένους δε γίνεται να πάρουμε. Είμαστε πολύ περιορισμένοι και πρέπει αυτούς που θα επιλέξουμε να είναι καλοί και έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το ότι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει κάποιους παίκτες:

«Τους παίκτες δεν τους πήρε η ΑΕΚ αλλά ιδιώτες και τους έφεραν στην ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να βρούμε χρήματα ώστε να τους φέρουμε και δεν είναι εύκολο αυτό».

Για το αν θα πληρώσουν τους δανεικούς που ήρθαν στην ομάδα:

«Όχι αυτούς που πήραμε, αλλά αυτούς που θέλουμε να πάρουμε πρέπει να τους πληρώσουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δίνουμε πολλά χρήματα. Κάνουμε προσεκτικές και σωστές κινήσεις.

Πήραμε τους παίκτες ενώ δεν είναι εύκολο να πάρεις από τον Ολυμπιακό παίκτη. Δε σταματάμε όμως εκεί, θα πάρουμε αξιόλογους παίκτες που θα βοηθήσουν σήμερα αλλά και θα έχουν προοπτική για αύριο. Τέτοιους παίκτες ψάχνουμε και θα χαρεί πολύ ο κόσμος όταν ακούσει τα ονόματα».

Για το ότι σε κάποιους δεν αρέσει να εξαρτάτε η ομάδα από παίκτες του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος μπορεί να πει ότι θέλει. Οι άμεσες κινήσεις που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν αυτές. Θα έχει συμφέρον ο σύλλογος με αυτές τις κινήσεις αλλά δε μένουμε μόνο εκεί θα κάνουμε κι άλλες».

Για τα τελευταία νέα της ομάδας:

«Ο Διαμαντάκος κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και από αύριο θα κάνει και ο Ζαραδούκας. Τα παιδιά στην ομάδα είναι χαρούμενα γιατί θα βοηθηθούν. Το ηθικό είναι καλό και λένε ότι θα παίξουν και θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι κατάμεστο το γήπεδο την Κυριακή:

«Πιστεύω ναι, αλλά και όσοι δεν έχουν σκοπό να έρθουν πρέπει να έρθουν για το καλό του συλλόγου αλλά και για να δουν τους καινούργιους παίκτες. Πρέπει να έρθουν όλοι».

Για τον έλεγχο διαφάνειας που γίνεται στην ομάδα:

«Έχουν ένα χώρο που δουλεύουν και ότι μας ζητούν τους το δίνουμε. Κάνουν τη δουλειά τους και όταν έρθει η ώρα θα δούμε που έχουν καταλήξει».

Τέλος, για τους παίκτες τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει η ομάδα:

«Τους παίκτες που έχουμε βάλει στο στόχαστρο είναι αξιόλογοι και περιζήτητοι σήμερα. Θα καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη. Δε θα κάνει καλό να πούμε τα ονόματα. Στο παρελθόν που αναφέραμε τους παίκτες αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες όπως Μητρόπουλος που έλεγε ότι θα έρθει στον Άρη τελικά κατέληξε στην ΑΕΚ. Θα κινηθούμε σιγανά όπως έγινε με τον Ζαραδούκα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: