Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τα «γκάζια» Μαρινάκη και οι… αναβολές του «Τόρο»

Η ομιλία του Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού στου Ρέντη, δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω όμως το… μήνυμα του έφτασε σε όλους τους παραλήπτες.

Τα «γκάζια» Μαρινάκη και οι… αναβολές του «Τόρο»
Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, αήττητος και συνεχίζει στην Ευρώπη. Ωστόσο, από την σημερινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, είναι σαφές ότι στην διοίκηση μόνο ικανοποίηση δεν υπάρχει από τους παίκτες και τον Ζαρντίμ για την εικόνα της ομάδας.

Με βάση τους… αριθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα επιτυχημένοι. Είναι πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν κάνει το ένα από τα δύο βήματα πρόκρισης στο Κύπελλο (2-0 την Καβάλα) και συνεχίζουν στην Ευρώπη…

Όμως, η εικόνα της ομάδας στα εντός συνόρων παιχνίδια, δεν έχει αφήσει κανέναν ικανοποιημένο. Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράστηκε από την κερκίδα αρκετές φορές αλλά σήμερα, αυτό έγινε και από την διοίκηση και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη, χωρίς οι παίκτες να τον περιμένουν και τους τα «έψαλε».

Το γεγονός ότι ζητήθηκε από διοίκηση ομάδας να μην βγει τίποτα απ’ όσα ειπώθηκαν προς τα έξω και αυτό τηρήθηκε αυστηρά, λέει από μόνο του πολλά για το ύφος του προέδρου του Ολυμπιακού στην σημερινή του ομιλία…

Πάνω απ’ όλα δείχνει ότι όλοι πήραν το μήνυμά τους… Από τους παίκτες, μέχρι τον προπονητή. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι τίθεται θέμα Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή. Όμως, αν η εικόνα αυτή συνεχιστεί, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος στου Ρέντη.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που το θέμα Τοροσίδη, πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι δεν κρύβεται… τίποτα πίσω από το κρυολόγημα του «Τόρο» που πιθανότατα την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Βρέντζο και θα απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση. Μοιρασιά… σε πιθανότητες για το αν θα απαντήσει «ναι» ή «όχι» δεν έχει νόημα να γίνει με τον «Τόρο» όμως είναι δεδομένο ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει, πριν γίνει… ενοχλητική για όλους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: