Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Βήμα πρώτο… θετικό!!

Η Βέροια έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 2-1 της Ξάνθης με δύο γκολ του Κόστλι.

Βήμα πρώτο… θετικό
Αction Images
Με τον Κόστλι να έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο όπου στα… χασομέρια έδωσε τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα της Βέροιας, να πετυχαίνει δύο γκολ (5’, 52’), η ομάδα του Αρβανιτίδη επικράτησε 2-1 της Ξάνθης.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας οι γηπεδούχοι, έχασαν και πέναλτι με τον Μπαργκάν, ενώ η Ξάνθη κατάφερε να μειώσει με τον Μάνταλο (67’) από την άσπρη βούλα. Παράλληλα με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Αρχικά αποβλήθηκε ο Μαρσελίνιο στο 78’, ενώ λίγο αργότερα ο Αμαραντίδης με δύο κίτρινες κάρτες έφυγε και αυτός από το παιχνίδι.



Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Καλτσάς (72’ Ολαϊτάν), Μπαργκάν (87’ Καλί), Κόστλι

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μουκουάνα, Βάλλας, Γκλέισον, Φλίσκας (62’ Πρίττας), Ντιέ, Μαρίν, Σμιθ (75’ Μαρσελίνιο), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (62’ Ράνος)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: