Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

«Η μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ»

«Σκλαβωμένοι» από την απήχηση που είχε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους δήλωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

«Η μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ»
Η ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων -σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύει η ΑΕΚ- υπήρξε μεγαλειώδης.

Οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης», λοιπόν, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τους 600 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην όμορφη βραδιά και χαρακτήρισε τη συσπείρωση που επιτεύχθηκε σ’ αυτή ως «τη μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ».


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ευχαριστεί τους 600 και πλέον Ενωσίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγαλειώδη εκδήλωση της κοπής της πίτας, στην οποία συναντήθηκε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Τιμήθηκαν πρόσωπα, τα οποία διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε με το κοινωνικό τους έργο, για την προσφορά τους στην επιστήμη και τον πολιτισμό, αθλητές, παραολυμπιονίκες, παλαίμαχοι ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και τα ερασιτεχνικά τμήμα της ΑΕΚ, ενώ έντονη ήταν η συγκίνηση την στιγμή της βράβευσης του Πάνου και του Χομεϊνί που έχασαν τη ζωή τους πρόσφατα.

Οι παλαίμαχοι απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι αποτελούν, σε περίοδο έντονης κρίσης, όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και της ομάδας μας, τη μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου της ΑΕΚ.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: