Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Παραμένει φαβορί η Γιουβέντους»

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τη Λάτσιο στο Παλέρμο. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο Λορίκ Τσάνα στην «Corriere dello sport», αναφερόμενος στο ματς της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

«Παραμένει φαβορί η Γιουβέντους»
Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Στο Κύπελλο Ιταλίας θα αντιμετωπίσει τους «μπιανκονέρι» στον ημιτελικό, ελπίζοντας να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται στη φάση των «32». Η πορεία της Λάτσιο στη φετινή σεζόν είναι εξαιρετική και επιτρέπει στους οπαδούς της να ονειρεύονται κύπελλα και διακρίσεις.

Για την 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Λάτσιο φιλοξενείται από την Παλέρμο, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τους δύο, όπως παραδέχτηκε ο Λορίκ Τσάνα, μιλώντας στην «Corriere dello sport». «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για εμάς και για εκείνους Περιμένω ένα σκληρό και δύσκολο ματς. Η Παλέρμο ήταν συνηθισμένη να αγωνίζεται για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά φέτος παλεύει για την παραμονή της στη Serie A. Βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αυτό θα τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους. Μια νίκη επί της Λάτσιο θα τους έδινε μεγάλη ώθηση. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, με πάθος και να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, σε ένα ματς που θεωρώ πως είναι το δυσκολότερο από αυτά που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον», τόνισε ο Τσάνα.

Η απόσταση που χωρίζει τη Λάτσιο από τη Γιουβέντους μειώθηκε στους 3 βαθμούς, κάτι που καθιστά την ομάδα της Ρώμης, ισάξιο φαβορί με τη «Μεγάλη Κυρία» για την κατάκτηση του σκουντέτο. Ο Τσάνα, ωστόσο, δεν συμφωνεί απόλυτα με αυτό. «Η Γιουβέντους παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Αν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν. Εμείς ασφαλώς, έχουμε κάνει σπουδαία χρονιά ως τώρα και θεωρώ πως είμαστε σε θέση να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Αλλά για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα απαιτείται διάρκεια και σε αυτό η Γιουβέντους είναι ανώτερη», παραδέχτηκε ο Αλβανός.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Εκεί οι πιθανότητες της Λάτσιο είναι περισσότερες. «Σε ένα ή δύο παιχνίδια, μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά. Θεωρώ πως στο Κύπελλο έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ό,τι στο πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα», είπε με έμφαση ο Λορίκ Τσάνα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: