Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη χωρίς μεταγραφές…!

Πολλά και διάφορα ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην πολύωρη σύσκεψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, χωρίς, ωστόσο, να γίνει κουβέντα για μεταγραφές.

Σύσκεψη χωρίς μεταγραφές…
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι. Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος και οι Χρήστος Παναγόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Γιάννης Σαμαράς η κ. Μπαλωμένου, ο Σπύρος Βλάχος αλλά και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας κ. Λουκάκος.

Στην σύσκεψη αναλύθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της πράσινης ΠΑΕ. Τόσο ο φετινός, όσο και ο περσινός. Οι απόψεις ήταν πολλές και διάφορες με τους Αλαφούζο και Παναγόπουλο να ενημερώνουν πως το ταμείο είναι σχεδόν άδειο και ακόμη και η σφιχτή οικονομική πολιτική που επιβάλλεται να ακολουθήσουν, δεν τους εξασφαλίζει πως θα βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. «Πρέπει να προχωρήσουμε έτσι και τις επόμενες σεζόν, δεν υπάρχουν λεφτά», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό, έγινε συνομιλία με τον Γιάννη Σαμαρά γύρω από το πόσα παιδιά της ακαδημίας θα μπορούσαν να προωθηθούν αν όχι τώρα, το επόμενο διάστημα, ούτως ώστε το καλοκαίρι που ούτως ή άλλως θα τους χρειαστεί η πρώτη ομάδα, να είναι πιο… ξεμπλοκαρισμένοι!


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: