Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Χάνει τη σεζόν ο Φλέτσερ!

Ξανά άτυχος ο Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χάνει τη σεζόν ο Φλέτσερ
Νοκ - άουτ για το υπόλοιπο και της φετινής σεζόν τέθηκε ο Ντάρεν Φλέτσερ. Ο Σκοτσέζος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να... λυτρωθεί από το πρόβλημα της ελκώδους κολίτιδας που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές του 2011 (!) και θα μπορεί να σκεφτεί ξανά το ποδόσφαιρο από το καλοκαίρι...

Ο έμπειρος χαφ, πάσχει από χρόνια φλεγμονώδη πάθηση του εντέρου, που προκαλεί συνεχή απώλεια βάρους.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, είχε γνωστοποιήσει από τα τέλη του 2011 ότι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει διάλειμμα από τον χώρο του ποδοσφαίρου, χάνοντας σίγουρα το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2011/2012.

Έπειτα από θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε, επέστρεψε στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον περασμένο Σεπτέμβριο και αγωνίστηκε για 11 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέτρησε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, ενώ κλήθηκε και δύο φορές στην εθνική ομάδα της Σκοτίας για την προκριματική φάση του 2014.

Ωστόσο, το πρόβλημα δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται. Η απόφαση που λήφθηκε από την ομάδα του και τον ίδιο, ήταν η υποβολή σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου ο Φλέτσερ να απαλλαγεί μια και καλή από την ασθένεια αυτή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε ότι:

«Ο Ντάρεν δεν θα είναι διαθέσιμος για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από την επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, καθώς πάσχει από ελκώδη κολίτιδα. Πρέπει να σημειωθεί ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν προγραμματισμένη σε σωστό χρονικό σημείο, έπειτα από μια μακρά περίοδο σταθερής πορείας της υγείας του. Αυτό, φάνηκε και από το γεγονός της κανονικής συμμετοχής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Σίγουρα είναι απογοητευτική εξέλιξη, τόσο για τον Ντάρεν, όσο και για τον σύλλογό μας, αφού δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Η απόφαση, όμως, πάρθηκε με την απόλυτη στήριξή μας, πάνω απ' όλα για το καλό της υγείας του. Ανυπομονούμε για την επιστροφή του με τη νέα σεζόν, έχοντας αφήσει το πρόβλημα υγείας στο παρελθόν...».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: