Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Συζητούν για Κακά Ρεάλ και Μίλαν!!

Στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κακά ως δανεικό.

Συζητούν για Κακά Ρεάλ και Μίλαν!
Αν και αρχικά φαινόταν πως είναι ακατόρθωτο να ασχοληθεί με τον Κακά η Μίλαν, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, τα πάντα πλέον έχουν αλλάξει. Στο επίσημο κανάλι των «ροσονέρι», ανακοινώθηκε πως ο ιταλικός σύλλογος συζητά και επίσημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον πιθανό δανεισμό του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Κακά τη Τετάρτη βρέθηκε στην Ιταλία, όπου δείπνησε με τον φίλο του Ρομπίνιο και ξεκαθάρισε πως και ο ίδιος προτίθεται να κάνει… θυσίες (οικονομικά) για να επιστρέψει στο Σαν Σίρο, όπου πέρασε έξι πολύ όμορφα χρόνια.

Οι δύο πρόεδροι των ομάδων, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη συνομίλησαν προκειμένου να βρεθεί πρόσφορο έδαφος για τον δανεισμό του Κακά.

Και μπορεί ο Βραζιλιάνος να επέστρεψε ήδη στη Μαδρίτη, ωστόσο στην Ιταλία παρέμειναν δύο μάνατζέρ του, οι Γκαετάνο και Ντάριο Παολίγιο, οι οποίοι συνεχίζουν τις συζητήσεις, ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και πάλι ο Κακά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: