Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Ματς ζωής ή θανάτου με τη Λάτσιο»

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές της Παλέρμο παρέθεσε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο για την 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

«Ματς ζωής ή θανάτου με τη Λάτσιο»
Δεν έχει κρύψει πως φοβάται τον υποβιβασμό. Δεν φοβήθηκε να ομολογήσει πως αν η Παλέρμο βρεθεί στη Serie B θα χάσει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ωστόσο, τόνισε πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα της Σικελίας να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Ήδη ο πρόεδρος της Παλέρμο έχει ενεργοποιηθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ξέρει, όμως, πως δεν αρκεί αυτό, αφού σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογική ανάκαμψη των παικτών του. Για το λόγο αυτό βρέθηκε μαζί τους και γευμάτισε, στην προσπάθειά του να τους ανεβάσει το ηθικό.

Στο παρασκήνιο του γεύματος, ο Τζαμπαρίνι μίλησε για το επερχόμενο ματς κόντρα στη Λάτσιο. «Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας είναι θετικό. Πιστεύω πως οι φίλοι μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε το εμπόδιο μιας δυνατής ομάδας», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Παλέρμο.

Όταν του αναφέρθηκε πως ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι αμφίβολος, ο Τζαμπαρίνι έδειξε να ανακουφίζεται. «Αυτή είναι μια καλή είδηση για εμάς. Ο Κλόζε αποτελεί μια μόνιμη πηγή κινδύνου. Ασφαλώς υπάρχουν τόσοι άλλοι καλοί παίκτες στη Λάτσιο, αλλά η απουσία του Γερμανού με κάνει να νιώθω πιο αισιόδοξος», τόνισε.

Σχετικά με το γεύμα που είχε με τους παίκτες, ο Τζαμπαρίνι δεν αποκάλυψε αυτά που ειπώθηκαν. «Γευμάτισα με τα παιδιά και είδα πως βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Ελπίζω πως από το επόμενο ματς και μετά θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε. Γιατί ως τώρα η ατυχία μας έχει στερήσει μερικούς. Θεωρώ πως έχουμε λιγότερους βαθμούς από αυτούς που αξίζαμε», σχολίασε ο πρόεδρος των Σικελών.

Αποχωρώντας, ο Τζαμπαρίνι αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Στέφανο Σορεντίνο. «Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του τερματοφύλακα, καθώς και κάποιων άλλων, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας. Όλα αυτά, όμως, θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: