Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πανηγυρική δικαίωση για Νάπολι!!

Απόλυτη δικαίωση για τη Νάπολι! Οι «παρτενοπέι» αν και τιμωρήθηκαν αρχικά με -2 για «στημένο» παιχνίδι, κέρδισαν την έφεση και τους επιστρέφονται οι δύο βαθμοί. «Καθάρισαν» και οι Καναβάρο, Γκράβα.

Πανηγυρική δικαίωση για Νάπολι!
Στις 18 Δεκεμβρίου, ο αθλητικός δικαστής είχε τιμωρήσει την Νάπολι με αφαίρεση 2 βαθμών, θεωρώντας προαποφασιμένο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της με τη Σαμπντόρια στις 16 Μαΐου 2010 (1-0 νίκη Σαμπντόρια).

Ωστόσο, την Πέμπτη οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν την έφεση που είχαν ασκήσει με αποτέλεσμα να της επιστραφούν οι βαθμοί, ενώ από τα 70.000 ευρώ που είχαν κληθεί να πληρώσουν, το πρόστιμο έπεσε στα 50.000 ευρώ.

Κι όχι μόνο αυτό. «Καθαροί» από σήμερα είναι και οι δύο παίκτες της ομάδας, Πάολο Καναβάρο και Τζιανλούκα Γκράβα. Αμφότεροι είχαν τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό με αποκλεισμό για έξι μήνες από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Πλέον, επανέρχονται κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νάπολι, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, έπεσε η τιμωρία του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Ματέο Τζιανέλο στους 21 μήνες, από τα 3 χρόνια και 3 μήνες που ήταν η αρχική ποινή του.

Εν κατακλείδι, η Νάπολι πανηγυρίζει για την δικαίωση και πλέον βρίσκεται μαζί με τη Λάτσιο στους 42 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: