Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Χουάντερσον : «Είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ντα Σίλβα Χουάντερσον φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, την σιγουριά του ότι ο Ηρακλής θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και για το θέμα του προπονητή.

Για το πως αποδέχτηκε την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του:

«Χάρηκα πάρα πολύ για την ανανέωση, ήταν αυτό που ήθελα, δούλεψα σκληρά στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το Θεό για τη δύναμη που μου έδωσε να προπονούμαι, τους φιλάθλους της ομάδας , τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση. Περνάω πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη, όλα είναι πολύ καλά και θέλω πολύ να κατακτήσω με τον Ηρακλή την πρώτη θέση και ν΄ ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ.»

Για το αν ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να ανέβει κατηγορία:

«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά. Οι ομάδες όταν παίζουν με εμάς κλείνονται πίσω και περιμένουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση . Είναι δύσκολο αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα το λύσουμε. Θέλω να πω σε όλους ότι θα ανέβουμε σίγουρα στην Σούπερ Λιγκ και θα πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στην Football League. »

Για τις πολλές ισοπαλίες και που οφείλετε αυτό:


«Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα και θα το ξεπεράσει αυτό. Οι ομάδες που έρχονται στην έδρα μας παίζουν αμυντικά. Έχουμε καλούς και έμπειρους παίκτες και θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά υπάρχει θέληση και θα τα καταφέρουμε. Λείπει το γκολ αλλά και η τύχη από την ομάδα, με σκληρή δουλειά όμως αυτό θα βελτιωθεί.»


Για το θέμα του προπονητή και αν τους επηρεάζει αυτό:


«Στην ομάδα έχει μείνει ο βοηθός προπονητής που είναι από την αρχή της χρονιάς και δουλεύει σωστά. Δεν ξέρω αν θα μείνει μόνιμα, αλλά το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Έχει κάνει πάντως πολύ καλή δουλειά από την αρχή και οι παίκτες του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό.»


Για το Πρωτάθλημα της Football League:


«Είναι αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλεύεις πολύ σκληρά και να έχεις έμπειρους παίκτες στην ομάδα για να πετύχεις τους στόχους. Κάποιες ομάδες όταν παίζουν με εμάς δε δίνουν το 100% αλλά το 1.000% και θέλουν να πάρουν τον βαθμό.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: