Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Μια νίκη για να λυθούν τα πόδια μας»

Θέμα χρόνου είναι για τον Κώστα Περιστερίδη η επίτευξη της νίκης ύστερα από 6 αγωνιστικές. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου πιστεύει πως στο ματς με τον ΟΦΗ, οι «κυανέρυθροι» θα πανηγυρίσουν.

«Μια νίκη για να λυθούν τα πόδια μας»
Ο Κώστας Περιστερίδης τόνισε πως ο Πανιώνιος περνά μια δύσκολη περίοδο αλλά πιστεύει πως με μια νίκη θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών και θα ανέβει η ψυχολογία τους.

Διαβάστε όσα είπε ο Κώστας Περιστερίδης στην κάμερα της NOVA:

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Έχουμε πει εξ' αρχής ότι κάθε παιχνίδι για τον Πανιώνιο είναι ξεχωριστό και κρίσιμο. Οπότε κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Όπως το παιχνίδι με τη Βέροια είχε την ιδιαιτερότητά του και την κρισιμότητά του, έτσι και αυτό με τον ΟΦΗ, ένα εκτός έδρας ματς, είναι επίσης κρίσιμο και πρέπει να παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Πιστεύω πως είναι σημαντικό παιχνίδι και γι' αυτούς. Η ομάδα έχει αλλάξει προπονητή και θα θέλει να δείξει, ειδικά στην έδρα της, πόσο δυνατή είναι και να πάρει τα αποτελέσματα. Και αυτοί παλεύουν για τη σωτηρία και ότι καλύτερο μπορούν. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, όπως αυτοί έχουν καλό κέντρο, έτσι και εμείς. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, πιστεύω πως θα έχει πιθανότητες να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα του».

Για το αν ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Πανιώνιος στις νίκες: «Περνάμε μια δύσκολη περίοδο σαν ομάδα και πρέπει να την ξεπεράσουμε γρήγορα. Στο παιχνίδι με τη Βέροια δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω με μία νίκη θα λυθούν ξανά τα πόδια μας και θα ανεβούμε ψυχολογικά και η ομάδα θα βρει και πάλι το δρόμο της. Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Ναι μεν η ομάδα δεν έχει κερδίσει εδώ και 6 αγωνιστικές, όμως πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να κερδίσουμε ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: