Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο»

Αρχή της αντεπίθεσης που θα βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο ευχήθηκε να γίνει το γκολ του απέναντι στη SKODA Ξάνθη ο Αντώνης Πετρόπουλος.

«Να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο»
Χαρούμενος για το γκολ με τη SKODA Ξάνθη -αλλά κυρίως για το ότι αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να επιστρέψει η ΑΕΚ στις νίκες- εμφανίστηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Μετά την απονομή του βραβείου για το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής, ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να κάνει ένα σερί.

Τόνισε, λοιπόν, ότι για να συμβεί αυτό είναι αναγκαία η νίκη με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ήταν ένα σημαντικό γκολ. Για να μπει όμως ένα γκολ πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα και οι συμπαίκτες μου που δίνουν τις πάσες. Εγώ εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχει η ΑΕΚ ώστε να βγει από το αδιέξοδο», ανέφερε ο Πετρόπουλος αφότου παρέλαβε το βραβείο «Best Goal» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Avance» (εκ των χορηγών της ΑΕΚ), κ. Γιώργο Τσακατούρα.

Και αφού τόνισε ότι «έχουμε μια σειρά παιχνιδιών τα οποία είναι στα μέτρα μας», κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πάντα ένα ντέρμπι. Εμείς θα πάμε όμως στη Θεσσαλονίκη για να νικήσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: