Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Υπέγραψε στον Άρη ο Ζαραδούκας

Παίκτης του Άρη με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «κίτρινους και μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη!

Υπέγραψε στον Άρη ο Ζαραδούκας
Τη δεύτερη μεταγραφή του κατά τη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε ο Άρης. Μετά τον Δημήτρη Διαμαντάκο, οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Γιάννη Ζαραδούκα, με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να… ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 28χρονος άσος υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και το μόνο που απομένει για τις ανακοινώσεις είναι κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

Ο Ζαραδούκας θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και αύριο αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Εφόσον ο Λούκας Αλκαράθ κρίνει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη, δεν είναι απίθανο να βρίσκεται και στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς και ο παίκτης δείχνει σε καλή κατάσταση, αγωνιζόμενος και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.novaspor fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: