Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Μας καταδιώκει η ατυχία»

Με την… τύχη του τα είχε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι μετά το τέλος του προημιτελικού με τη Ρόμα και την ήττα με 1-0 που στέρησε από τη Φιορεντίνα την πρόκριση στο Κύπελλο Ιταλίας.

«Μας καταδιώκει η ατυχία»
Προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα και ζητούσε μια επιτυχία για να ανεβεί η ψυχολογία της, αλλά και για να πλησιάσει στον πρώτο στόχο της ομάδας, που είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Φιορεντίνα, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να επιβληθεί της Ρόμα στο Αρτέμιο Φράνκι και, χάνοντας με 1-0 στην παράταση, αποχαιρέτησε το θεσμό του Κυπέλλου. Μια ήττα που οφείλεται στην ατυχία, σύμφωνα με όσα είπε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι μετά τη λήξη του αγώνα.

«Μας καταδιώκει η… ατυχία. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί να παίζεις καλά, να προσπαθείς, να δημιουργείς ευκαιρίες. Πρέπει να κερδίζεις. Και εμείς για ακόμα μία φορά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Κρίμα, γιατί με λίγη τύχη θα είχαμε προκριθεί εμείς», είπε αρχικά ο μέσος της Φιορεντίνα.

Παρά την ήττα, η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα έπαιξε πολύ καλά. «Προσπαθούμε πάντα να παίζουμε με τη μπάλα κάτω, να έχουμε κατοχή, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αλλά έχουμε ένα πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν σκοράρουμε. Και αυτό μας στοιχίζει. Η ατυχία, πάντως, μας ακολουθεί συνεχώς. Σήμερα είχαμε 3 δοκάρια. Αν έμπαινε τουλάχιστον το ένα, θα μιλούσαμε διαφορετικά», σημείωσε με παράπονο ο Ακουιλάνι.

Στο τέλος ο Ακουιλάνι έδειξε το… δρόμο για να ξεφύγει από την κρίση η ομάδα του. «Ο επόμενος αγώνας είναι με τη Νάπολι. Είναι μια καλή ευκαιρία να… σβήσουμε την αποψινή ήττα και να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Τουλάχιστον θα απασχολήσουμε το μυαλό μας με το επόμενο παιχνίδι και θα ξεχάσουμε τον άδικο αποκλεισμό», σχολίασε ο Aλμπέρτο Ακουιλάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: