Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ειρωνεύεται τον Ζέμαν ο Ρόσι;

«Καρφί» στον Ζντένεκ Ζέμαν έριξε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μία μέρα μετά την πρόκριση της Ρόμα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, για τον τρόπο με τον οποίον τον χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα.

Ειρωνεύεται τον Ζέμαν ο Ρόσι;
Οι σχέσεις τους πέρασαν μια περίοδο κρίσης, η οποία έμοιαζε να ανήκει στο παρελθόν μετά τη χτεσινή νίκη της Ρόμα επί της Φιορεντίνα με 1-0 για το Κύπελλο Ιταλίας. Τα παράπονα που έχει, ωστόσο, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον προπονητή του, Ζντένεκ Ζέμαν, φαίνεται πως είναι πολλά και δεν ξεχνιούνται εύκολα, όπως φάνηκε από μια λακωνική δήλωση που έκανε ο διεθνής μέσος το πρωί της Πέμπτης.

Αναφερόμενος στη δική του απόδοση στον προημιτελικό της Φλωρεντίας, ο Ντε Ρόσι είπε χαρακτηριστικά: «Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Κρίμα που στο επόμενο ματς Κυπέλλου δεν θα παίξω, αφού ούτε ο Πιάνιτς θα αγωνιστεί».

Η αναφορά του Ντε Ρόσι σε πρόσφατη δήλωση του Ζέμαν είναι σαφής. Ο Βοημός τεχνικός, εξηγώντας το λόγο του αποκλεισμού του παίκτη από την αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Ρόμα με την Κατάνια, είχε τονίσει πως ο Ντε Ρόσι ταιριάζει με το σύστημα των «τζαλορόσι» μόνο όταν αγωνίζεται μαζί με τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Βόσνιος είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό της Ρόμα κόντρα στην Ίντερ. Συνεπώς, αν ο Ζέμαν μείνει πιστός στο… δόγμα του, τότε ο Ντε Ρόσι αναμένεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο τον πρώτο ημιτελικό, κάτι που πρόβλεψε με ειρωνική διάθεση ο διεθνής μέσος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: