Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μαραντόνα με ισιωτική ο Τάτος!!

Γιατί οι παίκτες του Κέρκυρα-Άρης πρέπει να περάσουν από ...λαμαρινά; Ποιος είναι o Πόντιος Ντρογκμπά; Γιατί ο Γιαννιώτας πρέπει να κάνει μπάνιο; Ο Σταύρος Κόλκας απαντάει στον sportdog!
Κάθισα είδα το Κέρκυρα – Άρης και υποθέτω πως μετά τον αγώνα, αρκετοί παίκτες θα πρέπει να επισκέφτηκαν τον …λαμαρινά . Τόσες στούκες σε έναν αγώνα, κυρίως συμπαικτών, δεν έχω ξαναδεί.
Ειδικά στην αριστερή πλευρά της Κέρκυρας, οι συγκρούσεις συμπαικτών ήταν μόνιμες σε βαθμό τέτοιο που θα πρέπει να θεσπίσει ο Μώραλης υποχρεωτικό GPS στους ποδοσφαιριστές. Στη προσπάθειά του να αναβαθμίσει το προϊόν όπως λένε συχνά πυκνά στον συνεταιρισμό και γελάνε όλα τα προϊόντα του πλανήτη.
Το προϊόν έχει αναβαθμιστεί τόσο πολύ, που η Κέρκυρα πήρε τον Κυβελίδη που έδειχνε ο Πόντιος Ντρογκμπά κάνοντας γκολ σχεδόν σε κάθε φάση που του βγήκε, ενώ ο Τάτος με κάποια κιλά παραπάνω από αυτά που τον είχαμε συνηθίσει όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, έδειχνε ο Μαραντόνα με ισιωτική.
Στον Άρη εντωμεταξύ πόνταραν πολλά στους δανεισμούς για να πάρουν καλές διαιτησίες και πάει ο Παπαστεριανός και φτύνει έναν που έπεσε κάτω και δεν σηκωνόταν. Αν ήταν έτσι, ο Γιαννιώτας θα έπρεπε να κάνει μπάνιο σε κάθε παιχνίδι. Να είχε καβάντζα ένα σαμπουάν στο παντελονάκι – αλά Έτο – και να το έβγαζε όποτε χρειαζόταν να ζούσαμε μία πιο καλτ έκδοση της διαφήμισης του Fa με τη βυζαρού κάτω από τον καταρράκτη.
Ο Γαλάνης έχει χάσει το παιχνίδι της στατιστικής στο νέο αναβαθμισμένο προϊόν του Μώραλη. Δεν υπάρχει στατιστική σε κατηγορίες όπως "κωλοτούμπες σε πτώση" ή "πιάσιμο προσώπου σε χτύπημα στα πλευρά". Χθες ο Μπουκουβάλας έκανε τέσσερις αχρείαστες κωλοτούμπες μετά από ένα μαρκάρισμα, οι οποίες απλά σταμάτησαν επειδή τελείωσε το γήπεδο.
Και πως εσύ να προσεγγίσεις τον αγώνα της Κυριακής στο Βικελίδης σα δημοσιογράφος. Θα πρέπει να αλλάξεις όλο το ποδοσφαιρικό σου είναι. Θα πρέπει να σκεφτείς οτιδήποτε μη ποδοσφαιρικό υπάρχει.
Για παράδειγμα, δεν μπορείς να υπολογίζεις στο ενδεχόμενο να φας γκολ πρώτος. Μετά, άστα να πάνε. Λιποθυμίες, τύποι που σφαδάζουν, το αυτοκινητάκι που θα μπαίνει στο γήπεδο θα μείνει από βενζίνη, ο τραυματιοφορέας θα παθαίνει θλάσεις και θα γίνεται κλήρωση για έξτρα μεροκάματο σε κάποιον από την κερκίδα. Άστα να πάνε.
Αν βάλεις εσύ πρώτος γκολ, τότε το πράγμα αλλάζει. Υπολογίζω τουλάχιστον 15 βουτιές μέσα στη περιοχή, διαμαρτυρία σε κάθε επαφή, μπούκες από τον πάγκο και πολλά άλλα που μόνο ένας διαιτητής με τεράστια υπομονή, παντρεμένος, με γυναίκα που μιλάει πολύ και έχει άποψη για τα πάντα, μπορεί να αντέξει.
Υπολογίζω καθαρό χρόνο αγώνα, κοντά στα 12 λεπτά, άρα ότι προλαβαίνεις να κάνεις είναι οριακό.
Στο αναβαθμισμένο προϊόν της Λίγκας του Μώραλη, συμβαίνουν πολλά ωραία πράγματα, αλλά μη νομίζετε πως ο ΕΣΑΚΕ πάει πίσω. Εκεί είναι χειρότεροι, στη Λίγκα τουλάχιστον υπάρχει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών. Ακόμα και οι μικροί δεν μουγκρίζουν αφού το βγάζουν το μπάτζετ τους.
Στον ΕΣΑΚΕ, συμβαίνει το εξής έργο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα από κεντρική διαχείριση που θα αναβαθμίσει το προϊόν, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κινούνται μόνοι τους. Καβαντζώνουν από την ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση από 1 εκατ. ευρώ και κάτι ψιλά, έχουν χορηγίες ΟΠΑΠ στη φανέλα και οι υπόλοιποι κινούνται με 300 χιλιάρικα μπάτζετ στη καλύτερη.
Ουσιαστικά το κράτος, πριμοδοτεί τις δύο ομάδες που οι μεγαλομέτοχοί τους έχουν την ευχέρεια να επενδύσουν έτσι κι αλλιώς για να γίνουν ανταγωνιστικές στην Ευρωλίγκα και οι υπόλοιποι σα χαζοί δέχονται να κάνουν τους κομπάρσους.
Ο ΠΑΟΚ που κέρδισε τον Ολυμπιακό, θα πάρει το τρίτο μεγαλύτερο νούμερο στα τηλεοπτικά, το οποίο είναι 170 χιλιάδες ευρώ. Από την Κρατική τηλεόραση.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως θα πρέπει να αποδειχτεί πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν έξι φορές μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον ΠΑΟΚ για να δικαιολογηθεί η διαφορά. Αλλιώς θα μιλάμε για ακόμη ένα σκάνδαλο.
Πάντως το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το παρακολούθησαν 402 χιλιάδες άνθρωποι. Ήταν εμπορικό το παιχνιδάκι. Θα ήθελα λοιπόν από την ΕΡΤ να μας στείλει σε ένα μέιλ τις τηλεθεάσεις π.χ. του Ίκαρος – Ολυμπιακός και του Ίκαρος – ΠΑΟΚ. Να δούμε τη διαφορά βρε αδερφέ.
Αναρωτιούνται στο μπάσκετ γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Μα πώς να πάει όταν λειτουργεί μασονικά και υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων. Που αποκλείει την έκπληξη σε οποιονδήποτε θεσμό, που αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο σύγκρουσης των δύο πριν τον τελικό στον θεσμό του κυπέλλου. Μην αναλύσω το τι γίνεται με τις κληρώσεις στο κύπελλο γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όσο για την Ευρωλίγκα και τα κλειστά συμβόλαια… μεγάλη ιστορία και αυτή.
Από την άλλη βέβαια, σαν ΠΑΟΚ εμείς θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν στάση. Δηλαδή θα πρέπει να στηρίξουμε μία ομάδα που είναι καλή, να δείχνουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον, αυτό να συνδυαστεί με καλά αποτελέσματα και όταν στο τέλος φανεί κάτι διαφορετικό να διεκδικήσουμε.
Γιατί όπως έγραψα και στο προηγούμενο μπλογκ, χωρίς κόπο δεν γίνεται τίποτα.

πηγή: sportdog.gr   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΚΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΟΥ(ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΟΥΓΚ)ΑΝΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ...ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟΥΣ...ΕΙΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ(ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟ)...ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ...