Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ των 32 παικτών!!

Με την συμμετοχή του Βασίλη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Δώνης έφτασε αισίως στην χρησιμοποίηση 32 παικτών του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της σεζόν!

Ο ΠΑΟΚ των 32 παικτών!

Κάπως έτσι λοιπόν με την συμμετοχή του Βασίλη Παπαδόπουλου το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, έφτασε αισίως στην χρησιμοποίηση 32 ποδοσφαιριστών την τρέχουσα περίοδο σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League (29 επίσημοι αγώνες)!

Καρέ του άσου

Πότε λόγω τραυματισμών, πότε για λόγους τακτικής, πότε για να δώσει ευκαιρίες, ο Έλληνας τεχνικός, εκτός των Παναγιώτη Γλύκου και Σανθ Χακόμπο που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στον «άσο», γάντια βασικού έχουν πάρει τόσο ο μέχρι πρότινος τρίτος τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής, όσο και ο νεοαποκτηθείς, Σαρλ Ιτάνζ.

Ένταση στο… κόκκινο

Ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε αρκετές φορές τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του μένοντας με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί εννιά αποβολές.

Δεν τα βάζει, τα μοιράζει

Η συμβολή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο σκοράρισμα μπορεί να μην θυμίζει τις επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων, αλλά οι συμπαίκτες του δεν έχουν παράπονο από τον ίδιο. Ο διεθνής επιθετικός έχει βάλει πέντε γκολ και έχει μοιράσει άλλα έξι. Δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Λίαμ Λόρενς με τέσσερις ασίστ.

Παντού Κλάους

Το πόσο πολύτιμος είναι ο (καλός) Στέφανος Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ φαίνεται περίτρανα την φετινή σεζόν. Ο Κλάους είναι πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» (18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), πρώτος σε συμμετοχές και… χρόνο συμμετοχής (26 ματς, 2.305’), αλλά και στις κίτρινες κάρτες (έχει δεχθεί 10).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: