Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Βραβείο καλύτερης κερκίδας!

Το μεγαλείο του λαού του Άρη τελειωμό δεν έχει! Η μία απόδειξη έρχεται μετά την άλλη και επιβεβαιώνει όλους όσους έχουν «βαπτίσει» το θρυλικό Κλεάνθης Βικελίδης σε «Λα Μπομπονέρα» της Ευρώπης.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη στο «κλάσικο» της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ «βραβεύτηκε» από το ιντερνετικό UltrasWorld ως η καλύτερη της εβδομάδας. Οι εικόνες από την κερκίδα των κίτρινων έκανε τον γύρο του κόσμου και… δεν ήθελε και πολύ για να ψηφιστεί η καλύτερη. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάθε εβδομάδα βγάζει το Top-5 από τις κερκίδες των Ultras ανά τον κόσμο. Αυτή του Άρη όχι μόνο μπήκε στην «πεντάδα» αλλά κατέκτησε και τα πρωτεία. Ένας τίτλος… άτυπος αλλά με μεγάλη σημασία για τα παιδιά της κερκίδας, που η αλήθεια ότι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσαν και την ψυχή τους κάνοντας το Κλεάνθης Βικελίδης να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Όπου το πάθος ξεχείλιζε και το γήπεδο «έβραζε».

Για όσους, όμως, αναρωτιούνται ποιες κερκίδες «προσπέρασε» αυτή του Άρη και αναδείχθηκε η κορυφαία παγκοσμίως της εβδομάδας;

Η κατάταξη έχει ως εξης:

1. Η κερκίδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

2. Οι οπαδοί της Γαλατασαράι που ταξίδεψαν στην Προύσα για το παιχνίδι με την Μπούρσασπορ.

3. Οι οπαδοί της Γκρέμιο στο ματς με την Κίτο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

4. Οι φίλαθλοι της Ναϊμέγκεν στην αναμέτρηση με την Φίτεσε για το πρωτάθλημα Ολλανδίας.

5. Η κερκίδα των οπαδών της Διναμό Δρέσδης για το παιχνίδι με την Ντούισμπουργκ (Β? κατηγορία Γερμανίας).

Η Παγκόσμια υπόκλιση στον κόσμο του Άρη δίνει δύναμη σε όλη την οικογένεια των κίτρινων για ανάλογη συνέχεια και μάχη μέχρι τελικής πτώσης απ? όλους. Η χρονιά εξελίσσεται σε μία από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών και η ενότητα, η συσπείρωση και η συστράτευση όλων γύρω από την μεγάλη οικογένεια του Άρη είναι αναγκαία.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: