Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ήρθε για Παναθηναϊκό ο Μεϊτέ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ήρθε για Παναθηναϊκό ο Μεϊτέ
Από το απόγευμα της Κυριακής προέκυψε η πληροφορία πως ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ και τελικά ο 32χρονος στόπερ πάτησε ήδη το πόδι του στην χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους "πράσινους".

Μετά και τον τραυματισμό του Βελάσκες, υπήρχε ένα κενό στην άμυνα, γι' αυτό και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έψαχνε για κάποιο στόπερ, τον οποίο τελικά βρήκε στο πρόσωπο του διεθνή Ιβοριανού.

Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά την Δευτέρα και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ δεν θα καταβάλει κάποια προκαταβολή, ενώ το συμβόλαιό του υπολογίζεται περίπου στις 80.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μεϊτέ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, καθώς έφυγε από την Ντιζόν στην οποία αγωνιζόταν για 1 χρόνο. Έχει πλούσια καριέρα στο γαλλικό ποδόσφαιρο με την φανέλα της Μαρσέιγ για 6 χρόνια, ενώ έχει περάσει και από το αγγλικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό των Μπόλτον και Γουέστ Μπρομ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: