Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αλαβάντας: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Δώνη»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΌΦΗ, τον Δώνη αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.



Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ:

«Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά συνήλθε γρήγορα, έπαιξε καλά και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ».

Για νεοαποκτηθέντες της ομάδας:

«Οι προσθήκες που έγιναν θα βοηθήσουν, πιστεύω και οι 3 (σ.σ. Σίλντενφελντ, Καμαρά, Ολίσε) μπορούν να γίνουν βασικοί και να βοηθήσουν. Έχουν δείξει θετικά στοιχεία και αν δέσουν με την ομάδα θα γίνουν ακόμα καλύτεροι».

Για το αν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ με τους νέους παίκτες που ήρθαν να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του:

«Έχει περισσότερες επιλογές, μπορεί να φρεσκάρει την ομάδα και να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του που είναι δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Ολίσε και τη θλάση που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Αυτά είναι τα απρόοπτα και όταν έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις σε βγάζουν λίγο εκτός προγράμματος».

Για τον Δώνη:

«Ο Δώνης θέλει χρόνο και δεν μπορούμε από τη μια στιγμή στην άλλη να περιμένουμε θαύματα. Κάνει καλά τη δουλειά του και έχει δείξει και στις άλλες ομάδες που έχει δουλέψει ότι η δουλεία του πιάνει. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει απαιτήσεις όπως και ο κόσμος αλλά δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα σε 6 μήνες. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο και αν δούμε ότι δεν κάνει τότε η διοίκηση να πράξει ανάλογα».

Για το αν γίνεται καλή δουλειά με τους νέους στην ομάδα αλλά και με αυτούς που ήρθαν τον Ιανουάριο:

«Βεβαίως και γίνεται. Το υλικό που έχει είναι πάρα πολύ καλό. Ο Δώνης δίνει ευκαιρίες και είναι στο χέρι τους να τις εκμεταλλευτούν. Ενισχύθηκε όσο μπορούσε τον Γενάρη και στο τέλος θα δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ο Δώνης για μένα δουλεύει πολύ καλά».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους από τους νέους:

«Ο Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς αλλά και όλα τα παιδιά έχουν δείξει καλά στοιχεία. Χρειάζονται όμως παιχνίδια στα πόδια τους γιατί αν παίζουν σταδιακά δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν τον προπονητή. Σιγά-σιγά θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη και μια θέση στην ενδεκάδα».

Για τον Αποστολόπουλο και τον Κωνσταντινίδη:

«Ο Κωνσταντινίδης έχει ταχύτητα είναι πιο επιθετικογενής μπακ ενώ ο Αποστολόπουλος είναι πιο δυνατός. Και τα δύο παιδιά έχουν τα στοιχεία να γίνουν βασικοί αλλά και να στηριχτεί ο ΠΑΟΚ πάνω τους».

Για δεύτερη θέση και αν συνεχιστεί η μάχη με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο:

«Εγώ πιστεύω θα συνεχιστεί η μάχη. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, ο Τσιώλης έχει κάνει καλή δουλεία και στα παιχνίδια που έχασε πιστεύω ότι αδικήθηκε. Ο Ατρόμητος πιστεύω ότι θα κάνει κοιλιά κάποια στιγμή. Η Τρίπολη είναι ο άμεσος διεκδικητής της θέσης».

Για τον αν είναι το ίδιο ο στόχος του Κυπέλλου με αυτόν της δεύτερης θέσης:

«Και οι δυο στόχοι είναι το ίδιο».

Τέλος, για το αν παρακολουθεί την Ξάνθη και τον Πανθρακικό:

«Η Ξάνθη μου αρέσει πάρα πολύ ο Παναθηναϊκός χθες δεν υπήρχε. Ο Πανθρακικός έχει κάνει καλά παιχνίδια και μπορεί ακόμα καλύτερα στη συνεχεία. Οι δύο ομάδες με Ουζουνίδη και Δερμιτζάκη πάνε πάρα πολύ καλά και θα πρέπει να δώσουν βάση σε αυτούς».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: