Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μπορμπόκης: «Σίγουρα δεύτεροι, να σταματήσει η κριτική στο Δώνη»

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης, φιλοξενήθηκε στα studioτου Αθλητικού Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα αγωνιστικά θέματα του «δικέφαλου», τις μεταγραφές της ομάδας αλλά και το Γιώργο Δώνη:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και την απόδοση της ομάδας κόντρα στον ΟΦΗ:
«Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ακραίους εξτρέμ. Αναγκαζόταν να παίζει ο Φωτάκης, ο Λάζαρ και ο Λόρενς, παίκτες που δεν είναι για τα άκρα. Αμέσως φάνηκε η διαφορά με Καμαρά, άρχισαν να δυναμώνουν τα άκρα. Εμένα μου άρεσε η ομάδα. Πίεζε τον αντίπαλο. Είναι πολύ πιο εύκολο να καταστρέψεις ένα παιχνίδι παρά να το φτιάξεις. Είναι δύσκολο να διασπάσεις μια καλά οργανωμένη άμυνα. Και φυσικά μετά από 4 αποτελέσματα άσχημα, έρχεται και το γκολ του ΟΦΗ και βαραίνουν τα πόδια. Η πίεση που είχαν οι παίκτες ήταν μεγάλη».

Για τον Ολίσε:
«Καλός παίκτης. Δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα γιατί έπαιξε 10 λεπτά με τον Άρη και λίγο προχθές. Υπάρχει καλή τεχνική αλλά η διάρκεια μετράει. Προτιμώ να έχω έναν παίκτη στο 7 σε όλα τα ματς παρά μια του 3 και μια του 10».

Για τον Καμαρά:
«Φαίνεται πως είναι πολύ καλός παίκτης. Δε χάνει εύκολα τη μπάλα και είναι αγωνιστής. Έβαλε και γκολ. Είναι αυτό που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντίπαλους».

Για τον Γιώργο Δώνη:
Πρέπει να σταματήσει η κριτική στο Δώνη. Ο ΠΑΟΚ θα βγει δεύτερος, είμαι σίγουρος. Και είναι επιτυχία η δεύτερη θέση. Κάνει καλή δουλειά και δεν είναι τυχαίο που πήρε Κύπελλο με τη Λάρισα και πήγε τελικό με τον Ατρόμητο. Δε γίνεται όμως σε πέντε μήνες να κάνεις ομάδα. Θέλει χρόνο».

Για τον Σίλντενφελντ:
«Δεν περίμενα πως θα είναι τόσο θετικός. Είναι πολύ καλή λύση και βοηθάει και στο ψηλό παιχνίδι και όταν η μπάλα είναι χαμηλά».

Για τον Κατσικά:
«Έχει μεγάλο ταλέντο και πιστεύω πως μπορεί να γίνει από τους μεγαλύτερους αμυντικούς που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται δουλειά και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

Για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας:
«Εγώ νομίζω πως πρέπει να παίζουνε ο Σίλντενφελντ με τον Κατσικά. Ο Κατσουράνης μπορεί να δώσει λύσεις πιο μπροστά. Όχι πως πίσω δεν είναι καλός. Αλλά μπροστά πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει πιο πολλά. Μπορεί να σκοράρει. Οι αμυντικοί χαφ πρέπει να είναι οι Κατσουράνης- Λάζαρ».

Για τον Φωτάκη:
«Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Ένας παίκτης του 7 και φέτος έχει χάσει λίγο. Είναι πεσμένος φέτος και δεν ξέρω γιατί».

Για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ:
«Ο Κωνσταντινίδης μου αρέσει, είναι πολύ γρήγορος. Ο Κάτσε απίστευτα τρεξίματα και θα μάθει σιγά- σιγά να παίζει και με κάθετες κλπ. Αυτά γίνονται με το πέρασμα του χρόνου. Και ο Αποστολόπουλος όποτε παίζει είναι καλός. Καλά κάνει ο Δώνης και δίνει ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: