Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αιχμές Μπαρτζώκα για Γιαννακόπουλο!

Στο κλίμα που δημιουργήθηκε στο Ελληνικό αλλά και στις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το ματς στο ΣΕΦ, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αιχμές Μπαρτζώκα για Γιαννακόπουλο
Ιδιαίτερα προβληματισμένος για όσα έγιναν στο κλειστό του Ελληνικού, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ενώ άφησε αιχμές για τις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση. «Θα καταδικάσουμε όλοι όσα έγιναν σήμερα αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χάινς στο ζέσταμα έφαγε φωτοβολίδα στο κεφάλι και έφυγε λιπόθυμος. Αυτό επηρέασε την ομάδα που μπήκε διστακτική και φοβισμένη, κάτι που είναι λογικό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, εμείς κάποια στιγμή γυρίσαμε αν και σε μέτρια μέρα και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες», τόνισε για τα του αγώνα και πρόσθεσε:

«Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στο μπάσκετ και την κοινωνία μας, όπου υπάρχει συνάθροιση, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ που δεν έγινε το παραμικρό επιτέθηκε στους διαιτητές και απειλούσε. Ο κ. Πηλοΐδης δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του, ο Κορομηλάς έλειπε από το σπίτι του και απειλείται και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν όρθιος και απειλούσε. Πώς μπορεί να γίνει ένα νορμάλ παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μπράβο στον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να μας προβληματίσει ό, τι έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: