Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει»

Ικανοποιημένος από την φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Φώτης Γεωργίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας», τόνισε ο 28χρονος χαφ.

«Φαίνεται η δουλειά που έχουμε κάνει»
Στη δουλειά του Γιάννη Χριστόπουλου και των συμπαικτών του στον ΠΑΣ Γιάννινα οφείλεται η επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φώτης Γεωργίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βγάζουμε πράγματα που πολύ δύσκολα τα βλέπεις στις περισσότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος», τόνισε ο 28χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να μαζεύουμε όσους βαθμούς μπορούμε μέσα στην έδρα μας και στη συνέχεια ελπίζουμε να μπορέσουμε να κοιτάμε ψηλότερα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Γεωργίου στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τις φετινές επιτυχίες του ΠΑΣ Γιάννινα

«Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά από την αρχή της σεζόν. Υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα και εμείς οι παίκτες δουλεύουμε σωστά από το καλοκαίρι. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Τώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα και ο χρόνος αποδεικνύει ότι η ομάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον».

Για τις μέτριες εμφανίσεις που έκανε κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα

«Από την αρχή της σεζόν κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Ο κ. Χριστόπουλος έφερε νέους παίκτες και είχε μείνει ένας κορμός από πέρσι, όμως φάνηκε η δουλειά που κάναμε και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Βγάζουμε πράγματα που πολύ δύσκολα τα βλέπεις στις περισσότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Προσπαθούμε, τρέχουμε και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο

«Θα ήταν άλλο ματς αν δεν υπήρχε η αποβολή (του Καμπάνταη). Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μας βοήθησε η αποβολή και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει νωρίτερα κάποιο τέρμα».

Για τους στόχους του ΠΑΣ από εδώ και στο εξής

«Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζεύουμε όσους βαθμούς μπορούμε μέσα στην έδρα μας και στη συνέχεια ελπίζουμε να μπορέσουμε να κοιτάμε ψηλότερα».

Για το αν άξιζε να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του

«Θεωρώ ότι η ομάδα του ΠΑΣ με έχει βοηθήσει αρκετά και πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Αυτό που ζω εδώ στην ομάδα με βοηθάει, ώστε να βγάζω αυτή την καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: