Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Φέρνει Μεϊτέ ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμπντουλάγιε Μεϊτέ είναι ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Φέρνει Μεϊτέ ο Παναθηναϊκός
Την ύστατη ώρα, ο Παναθηναϊκός κινείται μεταγραφικά. Οι «πράσινοι» είναι ένα βήμα από την απόκτηση του 32χρονου στόπερ, Αμπουνάγιε Μεϊτέ, ο οποίος από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα αμυντικά προβλήματα, μετά και τον τραυματισμό του Βελάσκες είναι πολλά στο τριφύλλι, γι’ αυτό και το τεχνικό επιτελείο έψαχνε για μια προσθήκη. Ο Μεϊτέ είναι 32 ετών, διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, με την οποία μετρά 42 εμφανίσεις.

Για έξι χρόνια αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ, με την οποία είχε 152 συμμετοχές, ενώ το 2006 έφυγε για… Αγγλία, προκειμένου να αγωνιστεί με την Μπόλτον, στην οποία έμεινε ως το 2008. Την επόμενη τριετία, μεταγράφηκε στην Γουέστ Μπρομ, ενώ μέχρι το 2012 έπαιζε για λογαριασμό της Ντιζόν, επιστρέφοντας στην Γαλλία.

Από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος, είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, ωστόσο διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, αφού μέχρι και σήμερα προπονείται με τις Κάννες.

Ο 32χρονος στόπερ έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκού και να δώσει ακόμη μια λύση στην άμυνα των «πράσινων».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: