Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Μας βοήθησε το ένστικτο της επιβίωσης»

Σημαντική νίκη τόσο από ψυχολογικής όσο και από βαθμολογικής πλευράς θεωρεί αυτή επί του Λεβαδειακού ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Δερμιτζάκης: «Μας βοήθησε το ένστικτο της επιβίωσης»

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφενός γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και αφενός γιατί για 5 αγωνιστικές δεν είχαμε νικήσει, παρότι σε πολλά παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν και πάλι βαρύς και αυτό πάντα δυσκολεύει περισσότερο τον γηπεδούχο. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, γι' αυτό και ήμασταν πολύ σοβαροί, είχαμε καθαρό μυαλό, πειθαρχία, συγκέντρωση στην άμυνα. Σε τακτικό επίπεδο είχαμε σωστό προσανατολισμό, δημιουργούσαμε υπεραριθμίες, κλείσαμε σωστά στα άκρα και ανταπεξήλθαμε σωστά στις στημένες φάσεις του Λεβαδειακού. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε την απαιτούμενη ποιότητα, κίνηση και πάσες για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά φυσικά δεν έχουμε πετύχει ακόμα το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, που ήταν σήμερα δίπλα μας και τον είχαμε πραγματικά ανάγκη»

Για τον τραυματισμό του Χρήστου: «Θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του μετά από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Φαίνεται ότι είναι μάλλον θλάση στον τετρακέφαλο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Γενικά έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και των δύο διοργανώσεων. Και να είμαστε δηλαδή στους βαθμούς που χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα αλλά και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στο κύπελλο»

Για τα μυστικά της νίκης του Πανθρακικού: «Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή μας. Το ένστικτο της επιβίωσης μας βοήθησε σήμερα, ώστε να είμαστε καλοί, να έχουμε καθαρό μυαλό, ομαδικότητα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τους τραυματίες: «Επιστρέφει σίγουρα ο Ντιόγκο. Επίσης καλά είναι ο Μιχαλόπουλος, ενώ πιθανότατα θα είναι έτοιμος και ο Κουτσόπουλος. Στις προπονήσεις πλέον υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Οι τραυματίες επιστρέφουν στο καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο. Ο Στάθης και ο Νουκ θα είναι έτοιμοι σε 2-3 εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: