Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Λόρενς: «Μας δίνει ώθηση εν όψει ΑΕΚ»

Με ένα γκολ και δύο ασίστ ο Λίαμ Λόρενς ήταν ο πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στην νίκη με ανατροπή επί του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Λόρενς: «Μας δίνει ώθηση εν όψει ΑΕΚ»
Ανακουφισμένος που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες εμφανίστηκε ο Λίαμ Λόρενς που είχε καθοριστική συμβολή στο πρώτο «τρίποντο» της ομάδας μετά από σχεδόν ένα μήνα (3-1 τον ΟΦΗ).

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός δήλωσε βέβαιος πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο ίδιος μπορούν ακόμα καλύτερα, κάτι που θα προσπαθήσουν να δείξουν και κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά, όσα είπε στον "Sport103.fm":

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Δεν παίξαμε όσο καλά θα έπρεπε. Το σκορ στο ημίχρονο, μας έκανε να ηρεμήσουμε για τη συνέχεια. Το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί και η επιστροφή στις νίκες».

Για το πώς αντέδρασε η ομάδα μετά το προβάδισμα του ΟΦΗ: «Ήταν μάλλον ένα σοκ γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μετά από αυτό συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να γυρίσουμε τον αγώνα».

Για το αν η νίκη αυτή μπορεί να φέρει καλύτερη συνέχεια: «Το ελπίζω. Δεν είχαμε νικήσει για τέσσερα παιχνίδια. Ηταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη και ακολουθούν επίσης σημαντικά παιχνίδια. Τώρα μας δίνεται περισσότερη ώθηση για τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το διάστημα της κακής εικόνας και των αρνητικών αποτελεσμάτων: «Δεν ξέρω το γιατί. Δε μπορούσαμε να νικήσουμε, ήταν παράξενο. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό μέσα στη σεζόν, στις ομάδες. Δεν έχω όμως κάποια εξήγηση».

Για το αν η ενίσχυση της ομάδας, βάζει στο παρελθόν την κακή απόδοση: «Φυσικά και θα βοηθήσουν. Και αυτοί που υπήρχαν αλλά και αυτοί που ήρθαν θα βοηθήσουν. Εχουμε μία ενδιαφέρουσα συνέχεια και στο Κύπελλο γιατί μπορούμε να πάμε στον τελικό, αλλά και στο πρωτάθλημα. Ηρθαν καλοί παίκτες».

Για το διπλό στόχο της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για στόχους, γιατί μερικές φορές έτσι γεννιούνται προσδοκίες. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο, γιατί το περιμένει ο κόσμος μας και είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά και στο πρωτάθλημα, να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Αλλά να μιλάμε για στόχους, πολλές φορές δημιουργεί κάποιες εσφαλμένες εντυπώσεις».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Πολλοί μου το ρωτάνε… Το καλύτερο νομίζω είναι στην κορυφή, μαζί με τον επιθετικό ή πίσω από τον επιθετικό».

Για το καλύτερο του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω. Ίσως με τον Άρη στην Τούμπα. Γιατί τότε δεν είχα κάποιους τραυματισμούς, ήμουν φρέσκος και όλα ήταν καλά. Τώρα, ελπίζω να επιστρέψω σε τέτοιες εμφανίσεις».

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό: «Πριν λίγες εβδομάδες δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Τώρα νομίζω ότι επιστρέφω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό».

Για τη δική του απόδοση ως τώρα: «Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι σε ομάδες που συμβιβάζονται να είναι του μέσου όρου. Πάντα μου άρεσε να παίζω σε ομάδες με στόχους και φιλοδοξίες, όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τις απαιτήσεις και το πάθος των οπαδών: «Το καταλαβαίνω και το ζω. Είναι πολύ παθιασμένοι, θέλουν να κερδίζουν πάντα. Το καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι ίδιος με αυτούς. Ακόμα και στην προπόνηση, όταν δε νικάω, τρελαίνομαι».

Για το πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε γιατί ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε τον περασμένο μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: