Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παπακώστας: «Δυσκολεύουν τα πράγματα»

Στενεύουν τα περιθώρια παραμονής της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Παπακώστας.

Παπακώστας: «Δυσκολεύουν τα πράγματα»
Το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα, έχουν στρέψει όλοι στις τάξεις της ομάδας, όπως τόνισε ο Γιάννης Παπακώστας.

Μάλιστα, ο προπονητής των Φαιάκων μίλησε και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην «Ένωση», η οποία δεν τον ικανοποίησε.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Παπακώστας:


«Δεν κινδυνέψαμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι από το ματς. Είναι δύσκολα τα πράγματα, θέλει μεγάλη συγκέντρωση. Και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι για να δούμε καλύτερα την συνέχεια. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι σταθμός, για να ανακτήσεις κάποιες από τις ελπίδες που χάθηκαν σήμερα. Γινόντουσαν μεγάλες μπαλιές, που διευκόλυναν τους ψηλούς παίκτες της ΑΕΚ. Δεν ήταν σωστό αυτό. Ήταν όμως αποτέλεσμα της πίεσης και του άγχους. Μετά την αποβολή, δεν αντεπεξήλθαμε σωστά στις συνθήκες του παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: