Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πότε θα ξαναγίνουν «λιοντάρια»;

Ούτε τα… βασικά δεν μπορεί να κάνει η φετινή Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Superliga.

Πότε θα ξαναγίνουν «λιοντάρια»;
Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας έχασαν με 1-0 από τη Μαρίτιμο στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος και κατάφεραν να βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και εννιά μακριά από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αντίθετα, οι νικητές βρέθηκαν στο -6 από την πεντάδα και έχουν κάποιες λιγοστές ελπίδες για την έξοδο στο Europa League.

Πάντως, οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως δέχτηκαν το γκολ σε με ανύποπτη στιγμή από τον Σουκ στο 18’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μιγκέλ Λόπες, Ξαντάο, Πέδρο Μέντες, Ζοαοζίνιο, Ρινάουντο, Καπέλ, Λαμπιάντ (78΄ Ζοάο Μάριο), Μπρούμα (46’ Καρρίγιο), Φαν Φονσφίνκελ, Αντριέν Σίλβα (64’ Ρούμπιο)


«Πέρασε»με 2-1 από την έδρα της Ακαντέμικα η Ρίο Αβε και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Μπράγκα τη Δευτέρα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στις μεσαίες θέσεις του πίνακα.

Νίκη που την έφερε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού πήρε η Σετούμπαλ, που νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη Ζιλ Βιθέντε και την πλησίασε στο -2.

Μεγάλη νίκη για τη Μορεϊρένσε, που σάρωσε με 3-0 στην έδρα της την Μπέιρα Μαρ και την προσπέρασε κατά ένα βαθμό, με αμφότερες, πάντως, να παραμένουν στις δυο τελευταίες θέσεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: