Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Το 'χασε ο Ναδάλ!!

Κι όμως! Ακόμα δεν είναι... καλά! Στο πρώτο του τουρνουά μετά την πολύμηνη αποχή του, ο Ραφαέλ Ναδάλ έχασε τον τίτλο, καθώς ηττήθηκε στον τελικό 2-1 από τον Οράσιο Θέμπαλος!

Το 'χασε ο Ναδάλ!
Να, που γίνονται κι αυτά!

Πριν ένα χρόνο, θα μιλάγαμε για ένα μεγάλο-σοκ στον «κόσμο» του τένις.

Πλέον, όμως, με 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας, χωρίς ρυθμό και στο πρώτο του τουρνουά, δεν είναι τόσο μεγάλη έκπληξη η ήττα του Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο «Ράφα» αν και έφτασε εύκολα στον τελευταίο... σκαλοπάτι στη Βίνα Ντελ Μαρ, της Χιλής, έπεσε εν τέλει στο εμπόδιο του Οράσιο Θέμπαλος (No 73), ηττήθηκε 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-4) και έχασε τον τίτλο που τόσο ήθελε για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!

Ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ στο tie break, με τον αντίπαλό του να τον... πληρώνει με το ίδιο νόμισμα στο δεύτερο σετ. Στο τελευταίο και καθοριστικό, ο Ναδάλ μπήκε καλύτερα, όμως έδειξε πως δεν είναι 100% έτοιμος σε φυσική κατάσταση, χρειάζεται κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό και δίκαια γνώρισε την ήττα.

Επόμενο τουρνουά για τον «βασιλιά» των χωμάτεινων επιφανειών, στο Σάο Πάολο που ξεκινά σήμερα, με τον ίδιο να μπαίνει από το δεύτερο γύρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: