Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Νίκες παντού»!

Μια ΑΕΚ που θα πάει για νίκες και στα επόμενα -και πιο δύσκολα- παιχνίδια που ακολουθούν προανήγγειλε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

«Νίκες παντού»!

Μιλώντας μετά τη νίκη στην Κέρκυρα (1-0), ο στόπερ της «Ένωσης» τόνισε ότι εκείνη ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας.

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν ότι τα ματς που ακολουθούν είναι δυσκολότερα, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα πάει σε όλα -είτε εντός, είτε εκτός έδρας- για τους τρεις βαθμούς.

«Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σε ένα δύσκολο γήπεδο. Αυτό που θέλαμε να πάρουμε το πήραμε. Είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό, αλλά και χαρούμενοι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Εμείς θα συνεχίζουμε να παίζουμε για τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για μας», ανέφερε αρχικά ο Μπουγαΐδης.

Κι αφού ανέφερε ότι «πήραμε νωρίς την κόκκινη κάρτα και υπήρχαν αρκετά λεπτά με πίεση και επίθεση από τον αντίπαλο», κατέληξε:

«Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία παρόλα αυτά και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ακολουθούν τέσσερα δύσκολα ματς, όμως δεν αλλάζουμε κάτι. Όλα τα ματς είναι τελικοί για μας. Και στα τέσσερα -είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας- εμείς θα πάμε για την νίκη. Προσπαθούμε για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: