Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ολίσε: «Ήρθα και μου φαίνεται θα μείνω»

«Έχω να δώσω περισσότερα στην ομάδα όταν βρω ρυθμό», δήλωσε ο Ολίσε μετά τη δεύτερη συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ολίσε: «Ήρθα και μου φαίνεται θα μείνω»
Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε, για ακόμη μία φορά, ο Σεκού Ολίσε. Ο Λιβοριανός παίκτης επισήμανε πως ήδη νιώθει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σαν το σπίτι του, γεγονός που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την απόδοση, αλλά και το μέλλον του με το σύλλογο.

Ακόμη, τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του, ωστόσο επισήμανε πως για να το πετύχει αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο για να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του και να παίζει με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»:

Για το αν ο ΠΑΟΚ του έχει δώσει κάποιο ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών:
«Όχι, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν έπαιξα 90λεπτο και έτσι ήθελα να προσθέσω ένα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για να φτάσω στο επίπεδο δουλειάς ενός ολόκληρου αγώνα. Είτε παίζω είτε όχι, πάντα ακολουθώ και ένα έξτρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να βελτιώνομαι. Αν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει να ιδρώνεις περισσότερο από όλους».

Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος:
«Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ ήμουν σε προετοιμασία με την ΤΣΣΚΑ στην Ισπανία. Όταν είσαι σε προετοιμασία δουλεύεις σκληρά, αλλά χρειάζεσαι μετά λίγο χρόνο για να βρεις αγωνιστικό ρυθμό. Στην προετοιμασία στο Αλικάντε όσο ήμουν εγώ δεν παίξαμε κάποιο ματς, αλλά μόνο τρέχαμε. Στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχω κάνει μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ:
«Στο ματς με τον ΟΦΗ είχα μόλις τη δεύτερη συμμετοχή μου στον ΠΑΟΚ. Έπαιξα 10 λεπτά με τον Άρη και 40 με τον ΟΦΗ. Σαφώς και έχω πολύ περισσότερα να δείξω. Έχω κάνει μόλις 3-4 προπονήσεις με την ομάδα και ακόμη μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτά που ζητάει ο προπονητής. Εγώ δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου όταν μου δίνει ο προπονητής την ευκαιρία να παίζω. Με τον ΟΦΗ μπήκα στο ματς με το σκορ 3-1 και ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για όλη την ομάδα. Έχω περισσότερα να δώσω όταν βρω ρυθμό και είμαι πιο έτοιμος και από άποψη φυσικής κατάστασης».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και από τη Θεσσαλονίκη:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαία ομάδα. Ήρθαμε κάποιοι νέοι παίκτες για να βοηθήσουμε να επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Όταν μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ενταχθούμε καλύτερα στο σύνολο, ο ΠΑΟΚ θα γίνει ακόμη καλύτερος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα βρήκα ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας και όλοι οι παλιοί παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση να βοηθήσουν εμάς τους νέους να προσαρμοστούμε γρηγορότερα. Έτσι, παρότι βρίσκομαι πολύ λίγο καιρό στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ νιώθω ήδη σαν να είμαι στο σπίτι μου. Και αυτό είναι σπουδαίο, καθώς όλοι οι παίκτες νιώθουν το ίδιο και αυτό είναι σημαντικό για να πετύχεις πράγματα».

Για τον δανεισμό του από την ΤΣΣΚΑ και το μέλλον του:
«Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι. Αν είμαι χαρούμενος, θα μείνω».

Για το ότι δείχνει χαρούμενος τις πρώτες του ημέρες στον ΠΑΟΚ:
«Αυτό είναι γεγονός, αλλά πρέπει να είναι έτσι και στη συνέχεια. Ήδη νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν σπίτι μου και αυτό είναι σημαντικό. Αν δεν είσαι χαρούμενος εκεί που βρίσκεσαι, δεν μπορείς να δώσεις αυτά που μπορείς. Και στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι ήδη χαρούμενος. Είμαι ακόμη μόλις 22 ετών. Έχω πολλά χρόνια ποδόσφαιρο μπροστά μου, αλλά πρέπει να τα αξιοποιήσω σωστά σε μία ομάδα που θα παίζω. Στον ΠΑΟΚ ήρθα και μου φαίνεται ότι θα μείνω.»

Για την εμπειρία του από την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα, ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, τον Φεβρουάριο του 2011:
«Φυσικά και τη θυμάμαι! Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν ξεχνιέται εκείνο το πράγμα, θυμάμαι ότι όταν βγήκα στο γήπεδο το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "Ω, θεέ μου! Τι είναι αυτό το πράγμα! Ήταν απίστευτη εμπειρία και δεν την ξεχνάω ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: