Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ενωμένοι σα μία γροθιά!

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή και όχι μόνο, προκειμένου να απελευθερωθεί ο οπαδός της ομάδας που συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και δέκα μήνες χωρίς μάλιστα αναστολή, μία απόφαση ιδιαίτερα σκληρή και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Το... στοίχημα που έχει μπει στους οπαδούς του Ηρακλή είναι ο οπαδός της ομάδας εντός της επόμενης εβδομάδας να έχει αποφυλακιστεί, με τις δράσεις οι οποίες αποφασίστηκαν να είναι πολλές μετά από τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην "Αυτόνομη Θύρα 10" την Παρασκευή το βράδυ. Συγκινητική παράλληλα είναι και η στήριξη που παρέχεται από οπαδούς άλλους ομάδων που συμπαραστέκονται στον Ηρακληδέα οπαδό τόσο ηθικά όσο και ηθικά, αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη τους.

Φιλικό, κουπόνια και τραπεζικός λογαριασμός

Επειδή στη... βράση κολλάει το σίδερο όπως αναφέρει και μία παροιμία, άμεσες είναι οι δράσεις που αποφασίστηκαν από τους οπαδούς του Ηρακλή, με αυτές να ξεκινούν από σήμερα. Αρχικά και συγκεκριμένα το πρωί θα υπάρξει τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή ενώ το μεσημέρι στις 3.30 στους Χορτατζήδες θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Ηρακλή και του ΠΕΘΕΑ Αργώ, με το εισιτήριο της αναμέτρησης να κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα φυσικά να διατίθενται για την απελευθέρωση του οπαδού του Ηρακλή.
Όπως έγινε επίσης γνωστό ακυρώθηκε η εκδρομή που ήταν προγραμματισμένη για το Αγρίνιο και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθούν το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο Κατσάνειο. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την κατανάλωση αλκοόλ, αναψυκτικών και φαγητών θα διατεθούν επίσης για το συγκεκριμένο σκοπό.
Τέλος όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη σύλληψη του Παναγιώτη, έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός στη EUROBANK και στον αριθμό 0026 0243 7101 0114 4011 ενώ κυκλοφορούν πλέον και κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που τιμώνται 10 ευρώ και μπορεί να τα προμηθευτεί όποιος επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει από το Κατσάνειο και τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: