Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ»
Η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο, όπου και έπαιξε καλά εκτός από το γκολ του Ντιέ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μάλιστα, ο προπονητής του ακριτικού συλλόγου υπογράμμισε πως οι παίκτες του έχουν όλα τα φόντα να πάνε την Ξάνθη ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης:

Για τη νίκη της Ξάνθης και την εικόνα του αγώνα:

«Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Σε ότι κατάσταση και να είναι ο Παναθηναϊκός, μια νίκη εδώ δεν είναι εύκολη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι. Το ματς είχε δύο όψεις. Στο πρώτο με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο, ελέγχαμε το ματς και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα. Δίκαια προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί, οπισθοχωρήσουμε ανεξήγητα. Λίγο ο αντίπαλος, λίγο η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, μας έκαναν να γυρίσουμε πίσω. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό και τη Βέροια και τα αποτελέσματα μας θα καθορίσουν τη συνέχεια μας».

Για το αν η Ξάνθη έχει πλέον υψηλότερες βλέψεις:

«Να κάνουμε σιγά -σιγά τα βήματα. Η ομάδα μπορεί να κοιτάει πιο ψηλά, αλλά πρώτα πρέπει να πατήσει γερά στα πόδια της. Εάν πάρει κάποιους βαθμούς, τότε μπορεί να αρχίσει να κοιτάει και λίγο ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: