Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Φάμπρι: «Πώς φτάσαμε ως εδώ…»

Ξεκάθαρες αιχμές άφησε στη συνέντευξη Τύπου ο Φάμπρι για το πώς έφτασε μια ομάδα με την ιστορία του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται σε ένα ματς χωρίς επιθετικό.

Φάμπρι: «Πώς φτάσαμε ως εδώ…»

Ο Ισπανός προπονητής άφησε αιχμές για το πώς μια ομάδα με το βεληνικές του τριφυλλιού φτάνει σε αυτό το σημείο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η ομάδα στα εκτός και τα εντός έδρας ματς, υπογραμμίζοντας πως συνεχίζουν όλοι μαζί, παίκτες και τεχνικό τιμ για να βρουν λύση.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Τι συμβαίνει και ο Παναθηναϊκός, μετά από δυο πολύ καλές εμφανίσεις, παρουσίασε πάλι ένα τόσο κακό πρόσωπο; Μπορείτε να το εξηγήσετε;

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ και θα ήθελα να το ανακαλύψω. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Σε όλη τη διάρκεια του ματς, παίξαμε άσχημα, είτε είχαμε, είτε όχι τη μπάλα. Δεν είχαμε σωστή κίνηση, με ή χωρίς τη μπάλα. Αισθάνομαι στεναχωρημένος, θλιμμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μία ομάδα με αυτή την ιστορία, αυτά τα χαρακτηριστικά, φτάνει σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχει έναν επιθετικό στη διάθεση της. Ο Τοτσέ ήταν ήδη τιμωρημένος και τον είχαμε δηλώσει να μην αγωνιστεί σήμερα ώστε να έχουμε χρόνο και να έχουμε βρει μία λύση. Δεν κατανοώ πως φτάσαμε εδώ χωρίς να έχουμε βρει τη λύση.

Πως ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να καταρρίψει κάθε λογική, έχοντας περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός;

Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα πηγαίνει αντίθετα στη λογική. Ίσως εκτός έδρας είναι πιο εύκολο να παίξεις. Εκεί μία ομάδα βασίζεται στην αμυντική οργάνωση της και παίζει με αντεπιθέσεις. Στις εντός έδρας αναμετρήσεις, πρέπει να οργανώσεις, να ανοίξεις τις αντίπαλες άμυνες και να κυκλοφορήσεις τη μπάλα. Όσο εγώ είμαι εδώ, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Ψάχνουμε λύσεις στις προπονήσεις, αλλά δεν τον έχουμε βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: