Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Έγιναν πολλά λάθη…»

Σαββατοκύριακο με αρκετά λάθη στη διαιτησία ήταν αυτό που πέρασε στη Σούπερ Λίγκα, όπως τα επισήμανε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έγιναν πολλά λάθη…»

Αναλυτικά η «έκθεση» του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας για τα ματς της 21ης αγωνιστικής στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό»:

Ατρόμητος-Βέροια: «Ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για να προβληματιστεί το διαιτητικό τρίο. Ο Ζαχαριάδης και οι βοηθοί του πέρασαν απαρατήρητοι, ήταν καλοί».

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ ζητεί πέναλτι σε ανατροπή του Περογαμβράκη από τον Ιτάνζ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγαίνει με φόρα και βρίσκει την μπάλα. Ο Κύζας αποφάσισε σωστά, τον βοήθησε η πορεία της μπάλας μετά την επέμβαση του Ιτάνζ. Μπορεί να βρίσκει μετά τον αντίπαλο, αλλά από τη στιγμή που βρίσκει την μπάλα δεν είναι πέναλτι. Στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ υπάρχει οφσάιντ από τον Σαλπιγγίδη, γιατί συμμετέχει στη φάση. Κατά τα άλλα δεν είχαμε τίποτα περίεργο».

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Τα λάθη του Σπάθα δεν διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Είναι ένας διαιτητής έξυπνος στη διαχείριση του αγώνα. Η δεύτερη κίτρινη που δείχνει στον Σανκαρέ είναι σωστή, γιατί πιάνει από τον ώμο τον Αμπντούν. Ο δεύτερος βοηθός, Σωτηρόπουλος, είχε λάθος υποδείξεις».

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Κουκουλάκης έχει μεγάλη γκίνια. Όλες οι περίεργες φάσεις τού τυχαίνουν. Στη φάση της αποβολής του Καμπάνταη έπρεπε να αποβληθεί και ο Τζημόπουλος, καθώς συμμετείχε στην κοκορομαχία. Αποβλήθηκε αργότερα στο ματς, αλλά η αποβολή σε αυτή τη φάση ήταν αυστηρή ως ανύπαρκτη. Ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε».

Κέρκυρα-ΑΕΚ: «Η διαιτησία του Θάνου ήταν πολύ καλή, δείχνει ότι είναι καλός ρέφερι και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ ήταν σωστή. Στη φάση που ζητά δεύτερο πέναλτι η ΑΕΚ, ο αμυντικός της Κέρκυρας πρώτα βρίσκει την μπάλα και μετά ανατρέπει τον Κορδέρο. Σωστά δεν δόθηκε εκεί πέναλτι. Η δεύτερη κίτρινη στον Κορδέρο ήταν σωστή».

Πανθρακικός-Λεβαδειακός: «Ο Σιδηρόπουλος δεν είχε καμία δύσκολη φάση. Είχε ανάγκη μία καλή διαιτησία γιατί είχε καιρό να πατήσει στα πόδια του».

Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη: «Ο Κάκος δεν έδωσε ένα πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού σε ανατροπή του Ονουάτσι από τον Καρνέζη. Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα, αλλά έδωσε κίτρινη στον παίκτη της Ξάνθης για θέατρο. Επρόκειτο για μία κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: