Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ουπς, «γκέλα»…!

Την «πάτησε» κόντρα στη Νασιονάλ η Μπενφίκα.

Ουπς, «γκέλα»…
Οι «αετοί» της Λισαβόνας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με στη Μαδέιρα με την αντίπαλό της σε ένα επεισοδιακό ματς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν μεν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από την Πόρτο.

Όμως, οι «δράκοι» έχουν ένα αγώνα λιγότερο και, αν επικρατήσουν αργότερα της Ολιανένσε στο «Ντραγκάο», θα τους προσπεράσουν κατά δυο βαθμούς, ενώ μέχρι τώρα οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες, οπότε οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα θα αποκτήσουν αυτοί πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό και ξέφυγαν κατά τέσσερις από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πάντως, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη μέχρι την τελευταία στιγμή, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Μπαριέλος στο 6’, όμως τους Λουζιτανούς να «ανατρέπουν» το σκορ με το αυτογκόλ του Μέξερ στο 15’ και τον Ουρέτα στο 37’. Ο Ματέους ισοφάρισε στο 53΄ για τους γηπεδούχους, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο έπεσε πολύ ξύλο με τους Καρντόζο στο 88’, Μάρσαλ στο 89’ και Μάτιτς στο 96’ να αποβάλλονται.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουιζάο, Γκαράι, Λουιζίνιο, Σάλβιο, Μάτιτς, Εντσο Πέρεζ, Ροντρίγκο (46’ Γκαϊτάν), Λίμα, Μάξι Περέιρα (92’ Καρντέκ), Ουρέτα (61’ Καρντόζο)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: