Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παπάζογλου: «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του ΟΦΗ, Σάκης Παπάζογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τονίζοντας ότι αν δεν δεχόντουσαν τα δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου θα εξελισσόταν διαφορετικά το παιχνίδι.


Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και ήρθαμε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά ΠΑΟΚ είναι μια πιο δεμένη και πιο δουλεμένη ομάδα με υψηλούς στόχους και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το παιχνίδι».

Για τους καινούριους παίκτες του ΠΑΟΚ και αν βοήθησαν :

«Σίγουρα οι παίκτες που πήρε και στην άμυνα και στην επίθεση είναι παίκτες που έχουν ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Είδαμε πως ο Σίλντενφελντ και ο Καμαρά είναι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές και δώσανε μια δυναμική στην ομάδα, παρουσιάζεται βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο».

Για αυτό που έπαιξε ρόλο και γύρισε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ:

«Νομίζω περισσότερο ρόλο έπαιξε το πως διαχειριστήκαμε εμείς το παιχνίδι. Αν πηγαίναμε με θετικό αποτέλεσμα στα αποδυτήρια θα εξελισσόταν αλλιώς το παιχνίδι. Αν δεν έμπαιναν τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Για το πώς ένιωσε που βρέθηκε ξανά στην Τούμπα:

«Ένιωσα κάπως περίεργα, είναι ένα γνώριμο τοπίο για εμένα. Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε στον ΠΑΟΚ και εγώ αγαπώ την ομάδα, τον κόσμο και όλους. Αισθανόμουν πιο οικεία σε σχέση με άλλα γήπεδα αλλά ήμουν αντίπαλος και ήθελα να κερδίσω».

Για τον ΟΦΗ και αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα:

«Η ομάδα γενικά στο «Γεντί Κουλέ» παρουσιάζεται διαφορετικά, μας βοηθάει ο κόσμος, νιώθω οικεία και είναι αλλιώς εκεί χωρίς να είναι δικαιολογία. Έχουμε αβαντάζ στο «Γεντί Κουλέ».
Για τη παραμονή της ομάδας:

«Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονή. Η σωτήρια θα «παιχτεί» στους 28-30 βαθμούς. Αν εξασφαλίσουμε την παραμονή θα παίζουμε και καλύτερα και πιο απελευθερωμένοι».

Για το αν σκέφτονται την πεντάδα:

«Είναι μια θέση κοντά σ' εμάς. Είναι όλοι κοντά και θα υπάρξει ανταγωνισμός. Αν κρίνουμε από το πρόγραμμα θα μπορέσουμε να τη διεκδικήσουμε. Δεν βάζουμε ως στόχο την Ευρώπη αλλά αν βγει η ομάδα από το άγχος της παραμονής θα μπορέσει να κοιτάξει το κάτι παραπάνω».

Για το Πρωτάθλημα:

«Το Πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργο φέτος. Δεν νομίζω όμως ότι έχασε την αίγλη του. Είναι «άσχημο» που ο Άρης και η ΑΕΚ παλεύουν για τη σωτηρία αλλά καλό που ομάδες όπως Γιάννινα, Ξάνθη, Λεβαδειακός διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: