Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Ξυπνήστε και παίξτε μπάλα»

Να… ντοπάρουν τους παίκτες της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας θέλησαν οι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι βρέθηκαν στην προπόνηση του «γηραιού».

«Ξυπνήστε και παίξτε μπάλα»
Στην προπόνηση του Ηρακλή βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας, ώστε να ντοπάρουν τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτός ο στόχος τους, καθώς θέλει να… κρούσουν στους ποδοσφαιριστές του «γηραιού» τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να προσπαθήσουν περισσότερο και να έρθουν σύντομα οι επιτυχίες.

«Θα είμαστε μαζί σας σε όλα τα γήπεδα και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε. Ξυπνήστε όμως και παίξτε μπάλα. Δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε και θα έρθουμε τον Μάιο. Θέλουμε όταν επιστρέψουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας. Διαφορετικά οι διαθέσεις μας δεν θα είναι σαν τις σημερινές και δεν θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε την αγανάκτηση του κόσμου», ήταν χαρακτηριστικά τα όσα τους είπαν.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα του Ηρακλή, η περίπτωση του Ζεζέ δεν θα προχωρήσει, καθώς ναι μεν ο παίκτης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και όλα δείχνουν ότι στον «γηραιό» δεν προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: