Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

12η Μαρτίου του Αγίου ...Κουίνσι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον... ποδοσφαιριστή Κουίνσι που επέστρεψε και τις απίστευτες ατάκες που ακούστηκαν στην Παιανία, για το άγχος που δεν έχει ο Φάμπρι, αλλά και για τον διάδοχό του.
Σπουδαία ημέρα η σημερινή στην Παιανία . Εμφανίστηκε ο ...ποδοσφαιριστής Κουίνσι.
Κάποιοι συμπαίκτες του στην πλάκα πάνω του έλεγαν« πως ψήλωσες έτσι» τονίζοντας την μακρά απουσία του από τις προπονήσεις. Το θέμα είναι για ποιον λόγο επέστρεψε ο Κουίνσι.
Αν αποφάσισε να παίξει μπάλα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλό νέο, έστω και τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος και ειδικά στα play off, εφόσον η ομάδα παίξει. Και όπως έλεγαν κάποιοι σήμερα στην Παιανία η 12η Μαρτίου καθιερώνεται σαν η ημέρα, που γιορτάζει ο Αγιος ...Κουίνσι...

Μαθαίνω ότι ο Φάμπρι δεν είναι τόσο αγχωμένος για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πιο πολύ αγχώνεται για το αποτέλεσμα ΠΑΣ-Αρη το ερχόμενο Σάββατο και για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.
O Aλαφούζος εφ'οσον αποχωρήσει ο Φάμπρι το καλοκαίρι θέλει ο επόμενος τεχνικός να είναι ξένος, νέος σε ηλικία , που να μπορεί να διαχειριστεί ένα ρόστερ με χαμηλό μπάτζετ. Μέχρι να ξεκαθαρίσει, όμως, το θέμα της θέσης, που θα πάρει ο Παναθηναϊκός στην τελική βαθμολογία δεν θα υπάρξει εξέλιξη με προπονητή.
Και αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει τελικά δεύτερος μπορεί ο προπονητής και τη νέα σεζόν να είναι ο Φάμπρι. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.....


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: