Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τοπαλίδης: «Ο Ρεχάγκελ είναι μεγάλος θαυμαστής της Ελλάδας»

Για την επίσκεψη που αναμένεται να κάνει ο Ότο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα, ως απεσταλμένος της Γερμανίας για την βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή " Στη σέντρα", ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμενόμενη επίσκεψη Ρεχάγκελ: «Είναι μεγάλος θαυμαστής της Ελλάδος και είναι πολύ καλό που δέχθηκε να το κάνει αυτό. Δεν έχουμε όμως ακόμη το επίσημο πρόγραμμα, γι αυτό δεν μπορώ να πω πολλά για την επίσκεψη, αλλά θα είναι τετραήμερη».

Για το αν επισκέπτεται ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός τη χώρα μας: «Δεν είναι και πολύ φίλος των θερινών διακοπών, αλλά όταν μιλάμε ρωτάει τα πάντα για την Ελλάδα. Πάντα μιλάμε για την Εθνική ομάδα. Όταν βλέπει κάποιο δημοσίευμα αρνητικό πάντα μου λέει: «Δεν ξέρουν τι γράφουν εδώ, πρέπει να πάνε στην Ελλάδα και να δουν τι συμβαίνει πραγματικά».

Για την αγάπη του κόσμου: «Τώρα συνειδητοποιείς τι μεγάλο άθλο έκανες με την κατάκτηση του Euro τότε. Με σταματούν στο δρόμο ακόμη και μου λένε ακόμη θετικά λόγια. Όλοι αγαπούν την Εθνική αλλά και τον Ρεχάγκελ».

Ενώ ερωτηθείς για το χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία απίστευτη ομάδα. Χθες όλος ο κόσμος εκτός από τους Ιταλούς ήταν με την ισπανική ομάδα. Είναι ένα φοβερό σύνολο, όπως συνηθίζω να λέω είναι ένα οργανωμένο χάος. Εκπληκτική ομάδα, με Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: