Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Η Παλέρμο έχει υποβιβαστεί»

Παραδομένος στη μοίρα του είναι ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος δεν πιστεύει, πλέον, στην παραμονή της ομάδας του στη Serie A.

«Η Παλέρμο έχει υποβιβαστεί»
Ο ίδιος είναι πολύ ιδιόρρυθμος. Αλλάζει τους προπονητές με ρυθμούς… τρελούς. Φέτος, όμως, ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι έχει ένα δίκιο, αφού οι όλοι οι προπονητές που ανέλαβαν τις τύχες της Παλέρμο, πέτυχαν ελάχιστα πράγματα. Η κατάσταση της ομάδας είναι τραγική και η νέα αλλαγή προπονητή μοιάζει ως η τελευταία ευκαιρία της ομάδας να σώσει τη σεζόν.

Ο Τζαμπαρίνι, όμως, σύμφωνα με όσα δήλωσε, δείχνει να έχει αποδεχτεί τη… μοίρα του. «Ας μην κρυβόμαστε. Η Παλέρμο δεν μπορεί να σωθεί. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, είναι τρελός. Θα έπρεπε να μας βοηθήσει πολύ η τύχη και να παίξουν οι παίκτες μας σαν πραγματικοί άντρες. Αλλά, αν για το πρώτο μπορούμε να έχουμε κάποια ελπίδα, για το δεύτερο είμαι βέβαιος πως δεν πρόκειται να γίνει, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου είναι… κότες», είπε με σκληρό τρόπο ο πρόεδρος των Σικελών.

Για ποιο λόγο, λοιπόν, προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή; Ο Τζαμπαρίνι δείχνει να ελπίζει πως η ομάδα του θα επανέλθει αμέσως στη Serie A. «Οι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να προετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Αυτό καλείται να κάνει ο Σανίνο. Στην ποδοσφαιρική μου ιστορία, δύο φορές υποβιβάστηκα με τη Βενέτσια και ισάριθμες επέστρεψα στην πρώτη κατηγορία. Αυτό αισιοδοξώ να πετύχω και με την Παλέρμο», ήταν η ευχή που εξέφρασε ένας απογοητευμένος Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: