Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η απάντηση στην κριτική!

Ως η καλύτερη απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα ήρθε το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν, όπως δήλωσε μετά το ματς ο Ζόρντι Ρόουρα.

Η απάντηση στην κριτική
«Ο Τίτο είναι ενήμερος για όλα και βίωσε και αυτός τον αποψινό θρίαμβο από τη Νέα Υόρκη. Είναι πολύ χαρούμενος κι ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί κοντά μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζόρντι Ρόουρα που ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον πρώτο προπονητή των «μπλαουγκράνα» και τη γνωστή περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια ο Ρόουρα αναφέρθηκε στο κλίμα που υπήρχε αλλά και στο τεχνικό μέρος του αγώνα με τη Μίλαν:
«Απόψε δικαιωθήκαμε. Πέρασαν αρκετές ημέρες γεμάτες υπερβολική κριτική για τους παίκτες μου. Όσοι βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο ήταν φανταστικοί, υπέροχοι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για εμάς και για τον κόσμο. Εμείς αποφασίσαμε να πιέσουμε πολύ ψηλά τον αντίπαλο και αυτό το σύστημα απέδωσε καρπούς. Περάσαμε κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες μέρες. Δεχτήκαμε κριτική –σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβολική- όμως απόψε πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Είμαι υπερήφανος για αυτούς», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόουρα, ο οποίος απάντησε μάλλον με… κλισέ στο κλασικό «ποιον θα προτιμούσατε ως αντίπαλο στην επόμενη φάση»:

«Δεν έχω καμία προτίμηση. Υπάρχουν δυνατές και περίπλοκες ομάδες και ξέρουμε πως κάθε αντίπαλος μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος».

πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: