Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δοξάστε τον!!

Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Δόξας Δράμας πήρε με σκορ 1-0 ο Απόλλων Σμύρνης στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Δοξάστε τον!
Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δράμας πήρε ο Απόλλων Σμύρνης με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 78’ ο Μανιάς με σουτ.

Βέβαια, οι «μαυραετοί» αν είχαν την τύχη με το μέρος τους ίσως να είχαν πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το παιχνίδι, αφού είχαν τρία δοκάρια και θα επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα 14 ματς. Στο 10’ με τον Κάπελ, στο 57’ με τον Ταραλίδη, ο οποίος έχασε πέναλτι και στο 90+5’ με τον Μουδούρογλου.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «ελαφρά ταξιαρχία» φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 45 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

«Στραβοπάτημα» για τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος ήρθε 2-2 στην έδρα του 14ου Πιερικού, ενώ βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Παναχαϊκή που επικράτησε στην Πάτρα του Φωκικού 3-0. Στο 0-0 «κόλλησε» η Λάρισα στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου.


Ετοιμάζεται για… comeback

Κοντά στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 που πήρε απέναντι στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Το σκορ για το σύνολο του Σάββα Παντελίδη άνοιξε στο 5’ ο Ανιέτε, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ τα τέρματα για τους γηπεδούχους διπλασίασε στο 26’ ο Πινδώνης με σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86’ ο Τσούτσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε (69' Μπολάτι), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (79' Καπετάνος), Ογκουνσότο (56' Σολάκης).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου
): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (55' Ράνιτς, 65' λ.τ Τσαούσης), Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Κόντος, Μίλεβιτς, Ντα Κόστα (63' λ.τ Τσούτσης), Γκουγκουλιάς.

Στο άλλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής η Καβάλα επιβλήθηκε 1-0 της Νίκη Βόλου, χάρη στο τέρμα του Μπάρι στο 24’ με τους «αργοναύτες» να πλασάρονται στις θέσεις των πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σκούφαλη στο 52’.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μπαρί, Παγώνης, Κάργας, Ντόσης, Γ. Παπαδόπουλος, Χλωρός, Τάσιτς, Εντιαγέ.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας)
: Βούρας, Ψιάνος, Θ. Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σαμαράς, Καρατζάς, Παππάς, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Φλίγκος, Χατζής.

Χωρίς τέρματα και χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Θρασύβουλο, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Η (27η) αγωνιστική:

Δόξα Δράμας- Απόλλων Σμύρνης 0-1
(78' Μανιάς)

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αναγέννηση Επανομής 2-2
(21' Καρακάσογλου, 67' Άρτσε- 54' Ζόσουα Σίλβα, 76' Μάθιου Σίλβα)

Πιερικός- Ηρακλής Ψαχνών 2-2
(41', 83'Γιαζιτζόγλου- 43' Σεοταχούλ, 45+1' Μήτσης)

Παναιτωλικός- Καλλιθέα 1-1
(90+4' Μπακάκης- 60' Κατσικογιάννης)

Παναχαϊκή- Φωκικός 3-0
(3', 28' Ν' Τζιοντό, 33' Γκούρτσας)

Εθνικός Γαζώρου- Λάρισα 0-0

Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός 2-1
(5' Ανιέτε, 26' Πινδώνης- 86' Τσούτσης)

Καβάλα- Νίκη Βόλου 1-0
(24' Μπάρι)

Βύζας Μεγάρων- Θρασύβουλος 0-0

Ηρακλής- Εργοτέλης (19:00)

Ρεπό: Καλλονή

Η επόμενη (28η) αγωνιστική:

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Δόξα Δράμας
Απόλλων Σμύρνης- Πιερικός
Αναγέννηση Επανομής- Ολυμπιακός Βόλου
Ηρακλής Ψαχνών- Ηρακλής
Πανσερραϊκός- Παναιτωλικός
Εργοτέλης- Καλλονή
Καλλιθέα- Εθνικός Γαζώρου
Λάρισα- Παναχαϊκή
Νίκη Βόλου- Βύζας Μεγάρων
Φωκικός- Θρασύβουλος

Ρεπό: Καβάλα 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: