Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΕΠΟ-ς η απόφαση για Πολατιάν!

Η συνεργασία του Άρη με τον πρώην διαιτητή Λάζαρο Πολατιάν έχει αρκετό ...ζουμί για το πώς έφτασαν οι δυο πλευρές σε συμφωνία, αλλά κυρίως στο γιατί... Ο σκύλος έμαθε!
Η στήλη του σκύλου στο Twitter,  έχει το ρεπορτάζ για την κίνηση που έκαναν οι "κίτρινοι" στο πλαίσιο της προσπάθειας να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.
Πάντως, ούτε η επιλογή του Πολατιάν να αναλάβει τιμ μάνατζερ, ούτε το τάιμινγκ, δηλαδή 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε, έγιναν τυχαία από τη διοίκηση του Αρη.
Οι "κίτρινοι" για να εξασφαλίσουν την ...προστασία της ομάδας τους σκέφτηκαν να καταφύγουν σε έναν άνθρωπο του (ποδοσφαιρικού) "συστήματος"...
Δηλαδή, έναν άνθρωπο του Γιώργου Σαρρή, με τον Πολατιάν να κάνει στη ΕΠΣ Πέλλας ακόμη και προεκλογικό αγώνα υπέρ του, προκειμένου να βγει προεδρος της ΕΠΟ!
Τον Σεπτέμβριο, ως αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ ήρθε σε μεγάλη κόντρα και προσπάθησε να ρίξει τον πρόεδρό της, Άλκη Νουσηκύρου, ο οποίος ήταν ..."Γκαγκατσικός".
Τελικά η Πέλλα δια Νουσηκύρου ψήφισε Γκαγκάτση και ο Πολατιάν, που είχε ταχθεί με τον Σαρρή, απομακρύνθηκε από την ΕΠΣ Πέλλας, αλλά έγινε παρατηρητής διαιτησίας στη Σούπερ Λίγκα και τώρα τιμ μάνατζερ στον Άρη...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: